Uw hovenier sinds 1978

Natuurlijke tuin ontwerpen

Bent u de aangelegde tuin zat? We zien dat steeds meer mensen kiezen voor een natuurlijke tuin, waar biodiversiteit en duurzaamheid een rol in spelen. Verantwoorde keuzes met betrekking tot plantsoorten en materiaalsoorten staan voorop. In een natuurlijke tuin is het eigenlijk de bedoeling dat de tuin er niet aangelegd uitziet. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel plezier bij het ontwerpen van een natuurlijke tuin.

De natuurlijke tuin heeft het hele jaar door iets unieks te bieden. De tuin is namelijk volop in beweging, en staat een groot deel van het jaar vol in bloei. Bovendien trekt u met een natuurlijke tuin veel insecten aan zoals vlinders, bijen en lieveheersbeestjes. Er is dus altijd wel wat te zien! U kunt een natuurlijke tuin zelfs combineren met een eetbare tuin. De mogelijkheden van een natuurlijke tuin reiken ver en deze tuinstijl is zeker niet saai te noemen! Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan over natuurlijke tuin ontwerpen. Én vraag via dit formulier direct een offerte op, zodat u de kosten ook meteen inzichtelijk heeft.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Natuurlijke tuin ontwerpen. Kies een professional

Ondanks dat groeiwijze en structuur van de planten en bloemen belangrijker zijn dan een kleur, is het natuurlijk niet de bedoeling dat we de nieuwe planten chaotisch en uit proportie laten groeien. Anders gezegd is de natuurlijke tuin geen wirwar van wilde plantsoorten.

We kiezen daarom als eerst een combinatie van plantenzaden en vaste planten voor u uit, die passen bij uw persoonlijke smaak. Of dat nu inheemse soorten zijn of niet, maakt daarbij niet uit. In de natuurlijke tuin wordt daarnaast veelal gewerkt met allerlei lagen. Zo wisselen bomen bosjes af, die op hun beurt weer bodembedekkers afwisselen. Zo krijgt u structuur in uw tuin.

Kortom: in een natuurlijke tuin is er wel degelijk nagedacht over alle plantsoorten en indelingen. Maar meestal komt dit pas naar voren in een apart beplantingsplan. Uiteraard helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u ook verder met zo’n beplantingsplan. Kom voor meer informatie over een beplantingsplan met ons in contact.

Gratis offerte opvragen

Met een professioneel tuinontwerp voorkomt u verkeerde indelingen, planten die niet op de juiste plek staan of helemaal niet tot bloei komen. Bovendien houden we overzicht en harmonie in het ontwerp, waardoor de tuinplanten helemaal tot hun recht komen.

De kosten voor een dergelijk tuinontwerp, zitten meestal inbegrepen bij een offerte voor tuinaanleg. Wanneer u interesse heeft om deze prachtige tuinstijl ook in uw tuin te realiseren, vraagt u hier op eenvoudige wijze een offerte op. Zodoende realiseert De Biesbosch Gijsbers Groep échte droomtuinen, voor ieder budget.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.