Uw hovenier sinds 1978

Tuin Engelse stijl

De Engelse stijl in uw huidige tuin implementeren? Of uw hele tuin op de schop doen en hiervoor in de plaatst een Engelse tuin aanleggen? De Biesbosch Gijsbers Groep is van veel markten thuis. Wij helpen tuinbezitters al sinds 1978 met het oplossen van tuin ergernissen, tuinonderhoud, een goede afwatering én de juiste indeling. En zorgen ervoor dat iedere tuin een plek is voor ontspanning, beleving én genot. Of u ons inschakelt voor een nieuw tuinontwerp, herinrichting, renovatie of een compleet nieuwe tuin. Wij helpen u met veel expertise én plezier verder. 

Om de Engelse stijl op te nemen in uw tuin adviseren wij om vooral gebruik te maken van weelderige plantenborders, verticaal groen, gestapelde muurtjes, knusse zithoekjes, overzichtelijke grasvelden én levendige vijvers. Onze tuinontwerper kijkt samen met u naar alle tuinelementen, die in de cottagestijl Engelse tuin zeker niet mogen ontbreken. Plan hiervoor eens een gratis afspraak in. Of vraag ons vandaag naar de totale kosten voor het implementeren van de Engelse stijl in uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een gemoedelijke tuin, vol bloei én beleving!

Mooie ronde én langwerpige vormen, sieren de Engelse tuin. Er is altijd iets te beleven in deze tuin. De eindeloze planten, siergrassen, bomen én bloemen. Of het overzicht van een rustgevend geheel, dankzij het gebruik van gazons en gras. Klinkt dit als uw ideale tuin Engelse stijl? En wilt u hier de komende jaren volop van gaan genieten? Wij zorgen voor een uniek ontwerp, die helemaal aansluit op uw levensstijl én uw wensen.

Heeft u groene vingers? Bent u graag actief bezig in de tuin? Heeft u spelende kinderen?  Heeft u vaak visite en vermaakt u de gasten graag? Dat zijn allemaal vragen die terugkomen, wanneer wij met u kijken welke tuinelementen er bij u passen. Overkappingen, speeltoestellen, (zwem)vijvers, tuinhuisjes, pergola’s, zithoeken, buitenkeukens, vlonders, wellness-elementen. En nog veel meer tuinelementen plaatsen wij voor u. Kortom: samen met De Biesbosch Gijsbers Groep komt u tot de ideale Engelse tuin!

Tuin Engelse stijl: gratis kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg én tuinonderhoud door ons hoveniersbedrijf? Dan komen we graag met u in contact. U vraagt via de website op eenvoudige wijze een gratis eerste kennismakingsgesprek aan. Onze tuinontwerper komt dan gewoon bij u thuis langs, op een dag en tijdstip naar keuze. Hij zal alle ins en outs met u doornemen en u vertellen over de kenmerken van de Engelse tuin. Wij nemen graag de tijd voor u. Voor alle vragen omtrent tuinontwerp en -aanleg, is zo’n gesprek een uitstekend idee. Liever eerst inzicht in onze prijsvoering voor uw tuin? Vraag dan via deze weg een offerte bij ons op. Zo heeft u inzicht in de totale kosten én kunt u op het gemak een keuze maken.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.