Uw hovenier sinds 1978

Tuin Italiaanse stijl

Tuin Italiaanse stijl realiseren? Hoe ziet de Italiaanse tuin stijl er precies uit?

Allereerst moet u denken aan strakke en symmetrische lijnen die evenwichtig afgewisseld zijn met veel groen. Maar denk ook aan mediterraanse muurschilderingen en antieke versieringen.

Het uiteindelijke doel van de Italiaanse stijl is om de perfecte oase te creëren, waarbij er een harmonisch geheel ontstaat tussen natuur, kunst en architectuur. Is dit dan ook de perfecte tuin voor u?

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het realiseren van uw droomtuin. En helpen u met veel plezier verder om de Italiaanse tuin stijl toe te passen in uw bestaande tuin.

We maken een uniek tuinontwerp, die helemaal aansluit op uw smaak en uw wensen.

Kom hiervoor met ons in contact via de website én vraag vandaag nog een prijsopgave bij ons op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin Italiaanse stijl: hoe gaan we te werk?

De Italiaanse tuin stijl is zo ontwerpen om bezoekers te verbazen en te fascineren. Echter moet u ook volop kunnen ontspannen én recreëren in uw nieuwe of aangepaste tuin.  Daarom denken we graag met u mee over het functionele gedeelte zoals inrichting, accessoires als beelden, bankjes en water elementen.

We gebruiken niet alleen natuurlijke materialen zoals marmer, steen, terracotta, aardewerk en brons, maar zorgen er eveneens voor dat alle verschillende materialen, vormen, kleuren zorgvuldig worden gekozen om een harmonieus geheel te creëren in uw tuin.

Indien gewenst nemen we ook uw zij-tuin, voortuin of oprit mee in het nieuwe ontwerp.

Kortom: De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u volledig. Naast het tuinontwerp, verzorgen onze vakbekwame hoveniers de hele aanleg. Daarbij bestellen we zelf alle gewenste materialen, onderdelen, bestrating en beplanting. Na aanleg zorgen we met onze dienst tuinonderhoud dat uw tuin er vervolgens ook het hele jaar door netjes bijligt.

Klinkt dat als muziek in uw oren? Kijk eens bij de mogelijkheden van ons veelzijdig hoveniersbedrijf.

Wat zijn de totale kosten van deze tuinstijl?

De totale kosten zijn dus van een aantal factoren afhankelijk. Eén daarvan is het formaat van uw tuin én een tweede zijn uw wensen.

Wanneer u luxe materialen wenst en bepaalde duurdere onderdelen, dan heeft dit invloed op de totaalprijs. Om u het beste verder te helpen met een gerichte indicatie van de totaalprijs, komen we graag met u in contact.

We doen u dan een persoonlijk voorstel van de totale kosten voor deze prachtige tuinstijl. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.