Uw hovenier sinds 1978

Engelse tuin Zwijndrecht

Een Engelse tuin in Zwijndrecht laten aanleggen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres voor tuinaanleg. Wij komen al heel wat jaren langs bij tuinbezitters in Zwijndrecht. Niet alleen om tuin ergernissen op te lossen en om nieuwe tuinen aan te leggen, maar juist om -nieuwe- tuinen te onderhouden. U zult ons dan ook vaak tegenkomen.

De Engelse tuinstijl is een prachtige tuinstijl om te integreren in uw voor- én achtertuin. We zullen gebruik maken van weelderige planten, verticaal groen, gestapelde muurtjes, ruime grasvelden, levendige vijvers en knusse zithoekjes. Dat mag namelijk zeker niet ontbreken in de cottage tuinstijl.

Samen met onze tuinontwerper, kiest u tuinonderdelen die zeker mogen terugkomen in het definitieve tuinontwerp.

Plan hiervoor een gratis afspraak in. Snel inzicht in onze prijsvoering? Klik dan op de onderstaande knop.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoe werkt het inschakelen van een hovenier?

Wanneer u voor ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht kiest voor het aanleggen van een Engelse tuin Zwijndrecht, maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Onze tuinontwerper komt op een dag naar keuze bij u langs op kantoor of bij u thuis in Zwijndrecht. We nemen tijdens de afspraak uw wensen met u door. Hierbij ontvangt u informatie over de Engelse tuinstijl, materiaalgebruik, soorten beplanting, gewenste tuinonderdelen en mogelijkheden.

Evenzeer bekijken we uw tuin en inspecteren we eventueel de bodem. Na uw opdracht voor een tuintekening op maat, ontvangt u van ons een 3D-ontwerp van uw nieuwe tuin. Deze zal specifiek zijn ingericht op de Engelse ‘cottage’ tuinstijl. Daarna wordt er een afspraak voor aanleg en oplevering met u ingepland.

Uiteraard stopt onze service na de tuinrenovatie niet. We bieden namelijk altijd een goede nazorg aan én tuinonderhoud. Sporadisch, maandelijks of ieder half jaar komen we met veel plezier bij u langs om uw nieuwe tuin te onderhouden. Ook als u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Dat is het gemak van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Engelse tuin Zwijndrecht: gratis adviesgesprek met een expert!

Er is zo veel te beleven, wanneer u voor de Engelse tuinstijl kiest. Denk bijvoorbeeld aan de eindeloze siergrassen, bomen en bloemenvelden. Afgewisseld met grote grasvelden zorgt deze tuin voor een rustgevend geheel. En dat allemaal gewoon in uw (achter)tuin in Zwijndrecht.

Wilt u ook de komende jaren genieten van een professioneel aangelegde tuin met goede garantievoorwaarden? Kom dan vrijblijvend met ons in contact én plan uw gratis afspraak met onze tuinontwerper.

Of vraag ons eerst naar onze prijsvoering. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep weet u snel waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.