Uw hovenier sinds 1978

Engelse cottage tuin planten

Op zoek naar Engelse cottage tuin planten? Onze tuinontwerper adviseert u over de juiste soorten planten om de Engelse tuinstijl werkelijk te maken in uw tuin.

Een dergelijk advies vormt de basis van een zogeheten ‘beplantingsplan’. En wordt vaak gemaakt in combinatie met een tuinontwerp voor uw nieuwe tuin.

In het beplantingsplan vindt u alle informatie over welke soorten planten worden opgenomen in het tuinontwerp. Verder ziet u precies waar de planten in uw nieuwe tuin worden geplaatst. Zodoende heeft u een goed beeld van het eindresultaat, nog vóórdat we starten met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Wilt u meer te weten komen over de dienstverlening van ons bedrijf? Bijvoorbeeld voor het maken van een Engels tuinontwerp? Dan vernemen we graag van u.

Neem daarvoor eens contact met ons op voor een gratis adviesgesprek, beplantingsplan, tuinontwerp of een offerte op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van tuinontwerp tot boomverzorging. Wij zijn uw betrouwbare hovenier

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbaar hoveniersbedrijf aan de rand van Dordrecht. Ons vestigingsadres is weliswaar in Dordrecht, maar ons werkgebied is veel groter dan Dordrecht alleen. Zo vindt u ons in Zeeland, Noord-Brabant en in heel Zuid-Holland. Iedere dag staat een hecht team van betrokken hoveniers en boomverzorgers voor u klaar om alle aspecten van tuinonderhoud en tuinaanleg uit handen te nemen.

We houden ons niet alleen bezig met tuinontwerp, aanleg en tuinonderhoud, maar verzorgen daarnaast ook groenbestekken in de gemeente. In het bijzonder focussen we ons ook op boomverzorging. Daarvoor hebben we onze medewerkers speciaal geschoold tot European Tree Workers. Zij voldoen daarmee aan de Europese regelgeving omtrent veilig en verantwoord snoeien en verwijderen van bomen.

Ontdek eens meer over onze organisatie op onze website.

Engelse cottage tuin planten: gratis adviesgesprek

Heeft u concluderend belangstelling voor een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper? We komen op de eerste plaats graag bij u thuis langs.

Tevens is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen bij u op kantoor of een locatie naar keuze. Geef uw voorkeur aan ons door tijdens het inplannen van een afspraak via de website. Tijdens de afspraak ontvangt u gratis advies voor uw tuin.

Bovendien geven we meer uitleg over onze werkwijze en onze dienstverlening op het gebied van Engelse cottage tuin planten.

Wenst u toch graag eerst inzicht in de prijsvoering van ons hoveniersbedrijf? We verwijzen u dan door naar onze offerte pagina. Hier vraagt u snel en eenvoudig een offerte op voor bijvoorbeeld een beplantingsplan en een aansluitend tuinontwerp.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.