Uw hovenier sinds 1978

Tuin landelijke stijl

Tuin landelijke stijl realiseren? Geniet van deze tuinstijl uit de tijd van uw grootouders. Klassiek in zijn vorm, ruimtelijk, overzichtelijk en geniet van veel sfeer. De landelijke tuin kenmerkt zich bovendien door zijn lange lijnen, doorkijkjes, grote open vlakken van bijvoorbeeld gras of een gazon, gekaderd door heesters, grassen, paden of water. Een landelijk tuin wordt zoals gedacht niet alleen gerealiseerd bij landhuizen, villa’s en boerderijhuizen, maar ook bij rijtjeshuis tuinen. 

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het ontwerpen van een landelijke tuin, die helemaal aansluit op uw woning én uw wensen. Hiervoor hebben we een tuinontwerper in dienst, die bekend is met veel verschillende tuinstijlen.

Wij maken ten eerste een geschikt tuinontwerp, helemaal afgestemd op uw behoeften én de formaten van uw tuin. En zorgen ten tweede voor een moeiteloze aanleg. We vertellen graag meer over onze werkwijze in een gratis adviesgesprek. Plan daarom vandaag nog uw gratis afspraak met onze tuinontwerper.

Én vraag eveneens een offerte op, zodat u weet waar u aan toe bent.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De traditionele tuin landelijke stijl. Stijlvol én tijdloos

De landelijke tuin staat voor rust, overzicht en harmonie. Juist omdat u over veel ruimte beschikt, kunt u meerdere kanten op. De aanplanting kunt u op verschillende manieren integreren in uw ruimtelijke tuin. Gaat u voor ronde vormen, langwerpige vormen of juist voor beide? Door uw planten te groeperen van één plantensoort, behoudt u overzicht en rust. Bomen, struiken, siergrassen zijn goede aanvullingen in de landelijke tuin. Bovenal maken we graag gebruik van veel gras! Dit oogt niet alleen mooi, maar is ook in het onderhoud te overzien.

Implementeer deze toekomstbestendige tuinstijl ook in uw tuin

Is deze tuinstijl helemaal wat u voor ogen heeft? De investering van ontwerp én aanleg verdient zich snel terug. De tuin is namelijk toekomstbestendig en gaat makkelijk 20 jaar mee. Met een passend tuinontwerp voorkomt u miscalculaties in het ontwerp én miskopen. Wij kopen namelijk alleen hetgeen in, wat is begroot. Bovendien profiteert u bij ons van schaalvoordelen met leveranciers en fabrikanten.

Met De Biesbosch Gijsbers Groep bespaart u een heleboel tijd. Zowel bij het ontwerpen, als bij de aanleg van uw nieuwe tuin.

Tuin landelijke stijl. Nu een gratis offerte

Om u een stapje op weg te helpen, vraagt u via onze website snel een offerte op maat op. Zo weet u al snel waar u aan toe bent wanneer u deze tuinstijl wilt opnemen in uw tuin. Liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Plan dan eens een gratis kennismakingsgesprek zodat we het een en ander kunnen toelichten. Zo’n gesprek is gewoon op een dag naar keuze, bij u thuis of bij ons op kantoor.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen