Uw hovenier sinds 1978

Cottagestijl tuin

De cottagestijl, ook de Engelse tuinstijl genoemd, is een ware aanvulling op uw woongenot.  Dat komt omdat de cottagestijl tuin populaire kenmerken heeft. Eén daarvan is bijvoorbeeld de weelderige borders. Anderzijds zijn romantische, knusse en intieme zithoekjes die verspreid zijn over de tuin. In het bijzonder vindt u smalle slingerpaden of rechte paden terug, die volop zicht geven op de tuin.

Verder is er volop verticaal groen. Niet alleen op een pergola, maar juist langs een muur of midden in de border als plantenzuil. Tot slot zijn er de gestapelde muurtjes en verhoogde borders die uw tuin extra mogelijkheden geven. Al met al maakt dit de tuin spannend en speels om aan te zien. Is dit daarom ook uw droomtuin?

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft meer dan 40 jaar ervaring in de tuinbranche. En helpt u daarom snel verder bij het realiseren van uw droomtuin. Voor ieder budget, voor ieder formaat tuin. Wij maken een uniek tuinontwerp in de gewenste cottagestijl.

Kom dus met ons in contact om alle opties te bespreken én vraag eveneens een prijsopgave op maat op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een gezellige tuin, begint bij De Biesbosch Gijsbers Groep

De cottagestijl tuin staat altijd in bloei. Dankzij de mooie ronde vormen, overzichtelijke grasvelden, levendige vijvers en romantische tuinmeubelen ontstaat het complete plaatje. De tuin straalt volop gezelligheid uit. En daar zorgen we ook voor in uw tuin. We bespreken de gewenste tuinonderdelen. Een avondterras, zonneterras, buitenkeuken, vlonders, buitenhuisjes, overkappingen, speelgedeelte. En nog veel meer.

Samen met u komen we tot de ideale tuin, waar u de komende jaren volop van gaat genieten.

Naast tuinontwerpen, schakelt u ons in voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Het tuinonderhoud wordt helemaal afgestemd op uw behoefte. Eenmaal per jaar, seizoensgebonden, alleen in de zomer en in de winter. Of iedere maand. Op ieder moment vraagt u tuinonderhoud aan, ook wanneer dit slechts eenmalig is.

De Biesbosch Gijsbers Groep is bovendien aangesloten bij Dutch Quality Gardens. We waarborgen daarmee een uitstekende kwaliteit materialen, goede garantievoorwaarden en een deskundige dienstverlening.

Cottagestijl tuin. Plan uw gratis afspraak voor een tuinontwerp

Concluderend komen we graag persoonlijk met u in contact om de cottagestijl in uw tuin te realiseren. We bekijken vervolgens het formaat van uw tuin en bespreken alle opties, onze werkwijze en uw wensen. Tot slot maken we graag een tuinontwerp op maat. Dit is een eenmalige investering die als leidraad geldt voor uw renovatieplannen.

Een tuinontwerp zorgt niet alleen voor een uitgedacht plan, waarbij alle afmetingen per tuinonderdeel vooraf zijn berekend, maar dient ook als basis voor de tuinaanleg. Met een tuinontwerp voorkomt u bovendien een miskoop omdat er vooraf goed is nagedacht over alle tuinonderdelen. Anderzijds voorkomt u ook dat onderdelen onverwachts niet op elkaar aansluiten.

Maak daarom hier uw afspraak om deze prachtige cottagestijl tuin door De Biesbosch Gijsbers Groep te laten realiseren.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.