Uw hovenier sinds 1978

Vogelvriendelijke tuin aanleggen

Wilt u een vogelvriendelijke tuin aanleggen? En bent u op zoek naar de juiste partij voor ontwerp en realisatie? De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Wij houden niet alleen veel rekening met uw voorkeuren, maar ook met uw wensen en behoeften.

Uw voorkeuren worden bijvoorbeeld verwerkt in een creatief tuinontwerp die wij met u bespreken. Eventuele aanpassingen worden door onze tuinontwerp dan ook snel doorgevoerd. Heeft u vooraf passend advies nodig over de verschillende materiaalsoorten, erkende merken of uitvoering? Kortom, De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de vakkennis in huis om uw project tot een goed einde brengen.

Ons hoveniersbedrijf biedt u al met al aantrekkelijke prijzen, een zeer hoogwaardige afwerking en natuurlijk een professioneel resultaat waar u nog vele jaren van zult genieten. Geef uw opdracht voor een vogelvriendelijk tuin daarom vandaag nog aan ons door en vraag een offerte op maat aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vogelvriendelijke tuin aanleggen. Sterk in tuinen

Al sinds 1978 zetten onze gediplomeerde hoveniers en enthousiaste medewerkers zich dagelijks in voor uw tuinproject. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en kennis vergaard. Bijvoorbeeld op het gebied van tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Daarnaast heeft De Biesbosch Gijsbers Groep ook erkende European Tree Workers in dienst die zich volop bezighouden met boomverzorging. Wij kunnen uw bomen in het bijzonder controleren en verzorgen. En daarnaast nemen wij tevens het snoeien, rooien, verplanten en/ of frezen van uw boom graag voor u uit handen.

Wilt u specifieke planten en bomen in uw tuin laten plaatsen die bepaalde vogelsoorten aantrekken? Onze tuinontwerper komt graag met u in contact om u te adviseren.

Prachtig tuinresultaat. Iedere keer weer

Wanneer u ervoor kiest om uw tuin door ons hoveniersbedrijf aan te laten leggen, geniet u van niet alleen van een prachtig resultaat, maar ook van veel kwaliteit. Kortom, een resultaat waar u nog jarenlang volop van kunt genieten.

Wij bieden volop garantie op onze tuinen en bieden een goede service die niet stopt bij de achterdeur. Zodoende komen wij bij schade elementen en materialen herstellen. En bieden wij bovendien altijd tuinonderhoud aan zodat u bijvoorbeeld na de vakantie thuiskomt in een tiptop verzorgde tuin.

Nu een prijs opvragen voor uw tuinrenovatie

Laat ons concluderend uw vogelvriendelijke tuin aanleggen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het resultaat. Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Vul daarom dit formulier in om snel een prijsopgave te ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.