Uw hovenier sinds 1978

Tuin Marokkaanse stijl

Een kleurrijke, harmonieuze tuin realiseren in Marokkaanse stijl? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel deskundigheid een stap op weg. Zo plaatsen we mozaïeken wand- en vloertegels, een binnenplaats, veel groen en diverse verstopte terrasjes. Door tevens de muren (of schutting) in een goede kleur te schilderen en bijvoorbeeld een mozaïeken tegelvloer te plaatsen, ziet uw tuin er al gauw Marokkaans uit. Maar om deze sfeer in heel uw tuin door te voeren, is de hulp van een hoveniersbedrijf mooi meegenomen.

Kortom: wij zorgen bij iedere tuinstijl voor een aansluitend tuinontwerp. Zo ook bij de Marokkaanse stijl. Door de juiste zuidelijke planten, grassen en bloemen te plaatsen in bijvoorbeeld een zanderige ondergrond, maken we het plaatje af. Bovendien zorgen we voor een luxe afwerking, duurzame materialen én de juiste tuinonderdelen. Voor u het weet, waant u zich even in Marokko.

Meer ontdekken over deze prachtige tuinstijl? Onze tuinontwerper adviseert u graag in een gratis kennismakingsgesprek.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor deze vrolijke, sfeervolle tuin. Met blauwe basiskleuren

Lantaarns, ronde of rechthoekige vijvers met fonteinen en terracotta potten en tegels. De authentieke tuin Marokkaanse stijl is ook in uw tuin te implementeren. Deze tuin kenmerkt zich door zijn beslotenheid. Dat kunt u bijvoorbeeld zelf creëren door uw tuin te omheinen (met een kleurrijke muur of schutting). Daarentegen ontdekt u in de tuin veel knusse, verstopte ontmoetingsplaatsen. Zo komen er meerdere terrassen en ontspanningsplaatsen terug.

Opvallend is de kleur blauw, die de boventoon voert in de tuin Marokkaanse stijl. De heldere, blauwe kleur komt onder andere terug in de tegels, kussens, kleden en muren. Anderzijds wisselen blauwtinten de warme kleuren geel, oranje en rood af.

Wenst u meer te weten te komen over welke planten en bomen terugkomen in de Marokkaanse tuinstijl? Met een zogeheten beplantingsplan, ontvangt u daartoe een uitgedacht plan van alle inheemse en exotische plant- en bomensoorten die bij deze tuinstijl passen. Natuurlijk is het beplantingsplan helemaal afgestemd op lichtinval én de grondsoort van uw tuin.

Tuin Marokkaanse stijl: dat is mijn tuinstijl

Vind u deze tuinstijl ook helemaal het einde? Wij renoveren met veel plezier uw tuin, zodat u aankomend seizoen er volop van kunt genieten. Ons hoveniersbedrijf bespaart u veel tijd én voorkomt bovendien dat u zelf miskopen of miscalculaties doet. Daarvoor hebben wij specialistisch personeel in dienst met de nodige vakdiploma’s.

Liever eerst persoonlijk contact met ons bedrijf? Onze tuinontwerper komt met veel plezier bij u thuis langs om de opties te bespreken en te bekijken wat er mogelijk is in uw tuin.

Zo’n gesprek is bij ons gewoon helemaal gratis. Geniet daarom van deze extra service van De Biesbosch Gijsbers Groep. Vraag eveneens vandaag nog een offerte op om de kosten voor tuin Marokkaanse stijl voor uzelf duidelijk te maken.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.