Uw hovenier sinds 1978

Scandinavische tuin ontwerpen

Een Scandinavische tuin ontwerpen? Bij tuinontwerp komt natuurlijk veel kijken. Vragen zoals: ‘hoe zit het met de indeling van uw tuin en wordt er voldoende rekening gehouden met hoge en lage zichtlijnen, komen hierbij terug. Maar ook: ‘Is er voldoende privacy, welke materialen en kleuren gaan we gebruiken én straalt uw toekomstige tuin voldoende rust uit? De Biesbosch Gijsbers groep staat voor u klaar om uw vragen concreet om te zetten naar een tuinontwerp op maat. 

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep werken we met een gediplomeerde tuinontwerper, die iedere gewenste stijl realiseert. Zo ook deze tuinstijl van onze noorderburen!

Wenst u dat ook in uw tuin tegen een betaalbaar tarief? Kom dan in contact met ons hoveniersbedrijf via de website. Ook is het mogelijk om op dezelfde wijze een vrijblijvend offerte op te vragen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Scandinavische tuin ontwerpen én aanleggen

De Scandinavische tuin is zowel eenvoudig, als minimalistisch te noemen. Alle tuinelementen vervullen daartoe een duidelijke functie. Te veel onnodige accessoires worden in deze tuin weggelaten. Toch straalt de Scandinavische tuin veel sfeer uit en is het gerust een knusse tuin te noemen. Dat komt door de hoge mate van design, wat natuurlijk ook terugkomt in de keuze van materialen, houtsoorten en tegels. Deze tuin is werkelijk waar prachtig én maakt zeker indruk op uw gezinsleden, vrienden en gasten.

Ontwerp én aanleg is af te nemen bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze tuinontwerper maakt een 2D of 3D ontwerp, geheel op maat. U krijgt dan een preview van het uiteindelijke resultaat. Na akkoord op het design worden alle materialen besteld en maken wij een afspraak voor aanleg. Onze hoveniers komen op de afgesproken datum bij u langs om uw droomtuin aan te leggen. Bij oplevering maken zij samen met u een rondje door uw tuin om het resultaat te tonen en uit te leggen. Hierna kan het ware genieten pas écht beginnen!

Ga voor een harmonieus geheel in eigen tuin

Is de Scandinavische tuinstijl de ideale tuin voor u? Ten eerste zorgen we voor Scandinavische tuin ontwerpen op professionele wijze. Zowel met haar strakke lijnen en eenvoud, als met het samenstellen van een harmonieus geheel. Ten tweede bent u bij ons ook aan het aanleggen en herstellen van uw scandinavische tuin.

Geniet vandaag nog van een op maat gemaakt plan voor uw tuin -inclusief beplantingsplan- waarbij alleen de beste planten en boomsoorten voor uw grond worden geselecteerd. Vraag vandaag nog een gratis offerte of adviesgesprek aan. En voor u het weet geniet u in eigen tuin van het échte Scandinavië!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.