Uw hovenier sinds 1978

Engelse romantische tuin

Een Engelse romantische tuin ontwerpen en laten aanleggen? Natuurlijk kunt u hier zelf mee aan de slag gaan, maar verstandiger is het om een tuinontwerper in te schakelen. Zo voorkomt u veelgemaakte fouten in de ontwerpfase. Wij filteren veelvoorkomende fouten uit het ontwerp en zorgen ervoor dat alle afmetingen daadwerkelijk kloppen. Een goede calculatie is hierbij key.

Veel mensen gaan zelf aan de slag met een tuin. Helaas zien wij vaak schuttingen die scheef trekken, afmetingsfouten, verzakkingen en een slechte afwatering als gevolg. Een tuin is een diepte-investering, maar levert u véél op wanneer deze goed én deskundig wordt aangelegd. U heeft er namelijk veel langer plezier van! Ook van een tuin, die in de Engelse romantische tuinsfeer wordt aangelegd. Meer ontdekken? Maak een vrijblijvend adviesgesprek voor een eerste tuintekening of vraag ons naar onze prijzen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een knusse, weelderige tuin creëren

In de Engelse, romantische tuin komen niet alleen knusse zithoekjes terug, maar ook pergola’s, gemetselde muurtjes, spiegels, levendige vijvers, grasvelden en weelderige planten. Klinkt dat als uw ideale tuin? Dan past een Engelse romantische tuin perfect bij u.

Wij helpen u vervolgens met het indelen van uw nieuwe tuin. Een goede indeling zorgt namelijk voor een goede balans tussen beleving en ontspanning. Heeft u jonge kinderen? Dan zorgen we er bijvoorbeeld ook voor dat de tuin voldoende aansluit bij hun interesses. Dat kan al met een speeltoestel, een moestuin of speciale speelhoek. We brainstormen graag samen met u, zodat uw nieuwe tuin zo dadelijk écht bij u past.

Wenst u graag persoonlijk advies in een gratis afspraak? We denken graag met u mee over de juiste tuinonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een staand zonnescherm, tuinmeubelen, pergola’s, tuinhuisjes, (luxe) overkappingen, (zwem)vijvers, zwembaden en zelfs buitenkeukens.

Kortom: alle mogelijkheden die in uw tuin worden geplaatst. Ook door middel van een 2D of 3D-tuinontwerp, weet u snel waar u aan toe bent. Plan vandaag nog uw gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper.

Ja, ik wil de ‘Engelse romantische tuin’ laten aanleggen

Natuurlijk vinden we het heel fijn dat u voor ons hoveniersbedrijf kiest. Daarom zorgen we altijd voor een uitstekende projectbegeleiding, heldere communicatie, goede garantievoorwaarden, aansluitende algemene voorwaarden én een uitstekende nazorg.

Tuinonderhoud is bijvoorbeeld zo’n extra dienst die we met veel plezier, tot op de dag van vandaag, bij veel klanten aanbieden. Zelfs als u van vakantie bent!

Neem concluderend contact op voor de mogelijkheden van aanleg van een ‘Engelse romantische tuin’ en vraag eens een offerte op maat op.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen