Uw hovenier sinds 1978

Tuin strand stijl

Een feestje in de tuin realiseren? En u daarbij even aan het strand wanen? De Biesbosch Gijsbers Groep hecht veel waarde aan uw tuinwensen en stemt hier een uniek tuinontwerp op af. De Ibiza tuinstijl is onder veel mensen in trek. En geeft u dat perfecte vakantiegevoel, gewoon in uw eigen tuin. Gekleurde parasols, veel water, vrolijke beplanting en een goede loungehoek zijn onderdelen die in deze tuinstijl niet mogen ontbreken.

Kom volledig tot rust in de tuin van uw dromen. Met onze dienst tuinontwerp in combinatie met tuinaanleg verzorgen wij alles van A tot Z in uw nieuwe tuin. Wij zorgen voor een efficiënte indeling voor uw planten én volop ruimte voor u, uw huisgenoten, uw kinderen. En voor vrienden én familie. U zult versteld staan van wat er mogelijk is in uw tuin. Meer weten over tuinontwerp in deze moderne strand stijl? Vraag gratis een offerte op. Én plan direct een persoonlijke afspraak op een tijd naar keuze met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij realiseren échte droomtuinen. Voor ieder budget

Een strand tuinstijl omvat lichte houtsoorten, witte steentjes en terrastegels en een prachtig lichtblauw (-groen of -roze) tuinhuisje. Maak uw tuin vervolgens af met kleurrijke bloemen en planten, een luxe zwembad en een moderne loungehoek. Ga voor een buitenkeuken met open haard, grote robuuste eettafel om te entertainen en volop relaxplekjes. Een eventuele hangmat in de mooie overkapping met hanggordijnen maakt het geheel af. Klinkt dit als uw ideale tuinstijl?

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt ervoor dat het werkelijkheid wordt. Voor ieder budget. Met ons speciale ontwerpprogramma maken wij deze tuinstijl voor u visueel. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten én hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Bovendien weet u in de op maat gemaakte offerte ook voorafgaande aan de uitvoering waar u aan toe bent.

Bijstellen tijdens de uitvoering? Omdat u toch nog zo graag een tuinonderdeel aan uw droomtuin wilt toevoegen? Wij werken zeer flexibel en denken graag met u mee. Dat is de kracht van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Wij integreren de strand stijl in iedere tuin

Of u nu over veel of weinig ruimte beschikt in uw tuin. De strand stijl is ook in uw tuin te realiseren. Door het werk uit handen te geven, weet u zeker dat het binnen de kortste keren klaar is, het resultaat op professionele wijze wordt gerealiseerd én bovendien veilig wordt uitgevoerd. Bovendien kunt u altijd terugvallen op het garantiebeleid, dat wij als lid van Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern hebben opgesteld. Kortom: u maakt een goede keuze wanneer u uw tuin door een professional laat ontwerpen én aanleggen. Meer informatie over uw tuin in strand stijl omtoveren? Kom met ons in contact door een online offerte aan te vragen of gewoon door eens kennis te maken met ons hoveniersbedrijf.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.