Uw hovenier sinds 1978

Bostuin ontwerp

Bostuin ontwerp nodig? De bostuin is in Nederland nog niet heel erg bekend. In uw tuin wordt een bosrijke omgeving als het ware nagebootst. Daarbij groeien niet alleen de inheemse uitgekozen planten en bomen op een natuurlijke wijze, maar trekt uw tuin veel leven aan.

Bijen, insecten en vogels zullen zogenoemd uw tuin regelmatig bezoeken.

Deze tuinstijl kenmerkt zich weliswaar als een inheemse tuinstijl, waarbij u de natuur haar gang laat gaan, maar biedt ook veel ruimte voor een goed tuinontwerp.

Sommige mensen vullen de bostuin aan met een eigen moestuin, ruimte voor kippen of varkens en natuurlijk veel gezellige zitplaatsen. Wenst u een bostuin ontwerp voor uw tuin?

Wij adviseren u graag over deze unieke tuinstijl. Plan hiervoor een gratis adviesgesprek in via onze website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een duurzame buitenruimte. Gewoon in eigen achtertuin

De bostuin is een duurzaam alternatief op de traditionele achtertuinen die veel bestrating bevatten.

In de bostuin laat u de natuur haar eigen gang gaan. Onkruiden worden desondanks wel weggehaald, maar de inheemse planten en bomen groeien eigenlijk zo natuurlijk mogelijk. Daarmee creëert u een eigen bosgebied is uw achtertuin, die soortgelijk groeit zoals dat het geval is bij een bosrijk gebied in Nederland.

Natuurlijk vullen wij de tuin aan met onder andere een terras om te loungen of te tafelen, looppaden, erfafscheidingen (schuttingen of groene hagen), borders en verlichting.

Eveneens extra tuinelementen zoals overkappingen, pergola’s, stenen, vijvers (zwemvijvers of een gewone vijver) worden door ons geregeld. U heeft nergens meer omkijken naar, wanneer u ervoor kiest om het bostuin ontwerp én aanleg uit handen te geven.

Onze hoveniers zijn zeer vakbekwaam en leggen uw bostuin zeer professioneel aan, zodat het bijna lijkt alsof uw bostuin er al jaren staat. Wenst u dat ook te realiseren?

Ontdek dan eens de mogelijkheden van tuinontwerp bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

Bostuin ontwerp: 3D ontwerp aanvragen

Wij bieden u graag een 3D tuinontwerp aan, zodat u alvast een preview krijgt van het eindresultaat. U zult daarbij zien hoe uw nieuwe tuin er strakjes uit zal zien. We kunnen u zelfs rondleiden in uw nieuwe tuin, dankzij de geavanceerde techniek.

U vraagt samengevat een 3D tuinontwerp eenvoudig op via de website.

Geniet tot slot van een doordacht en helder bostuin ontwerp voor uw eigen achtertuin bij ons deskundige hoveniersbedrijf.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen