Uw hovenier sinds 1978

Franse tuin aanleggen

Voor een Franse tuin aanleggen bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. De Franse tuin is namelijk een prachtige tuinstijl die wij met veel plezier implementeren in uw tuin. De tuinstijl staat bekend om haar symmetrie en eenvoud. Er worden weinig kleuren gebruikt, waardoor de tuin veel rust uitstraalt. Maar de tuin is zeker niet saai te noemen! Door veel gebruik te maken van veel verschillende bloemen, planten, pergola’s, looppaden en lange vijverpartijen is er altijd wel iets te doen in uw Franse tuin.

Geef uw tuin een romantische tint mee door de juiste onderdelen te implementeren in uw tuin. Ook wanneer u beschikt over weinig ruimte in uw tuin is dit mogelijk. Wij beschikken namelijk over de kennis en mensen die ervoor zorgen dat uw tuin de gewenste Franse uitstraling krijgt. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens met ons in contact voor een vrijblijvende offerte of oriëntatiegesprek.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Franse tuin aanleggen. De Franse allure in de eigen achtertuin

Waant u zich even in Frankrijk. Waar u door de prachtige landschappen heen loopt. Het is net alsof u even terug in de Renaissance tijd bent beland. Hoe fijn is dat wij dit gevoel ook kunnen opwekken in uw eigen tuin tijdens Franse tuin aanleggen. Door onder andere gebruik te maken van de Franse allure maken wij dat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan prachtige mediterrane kuipplanten en kruidenplanten, warme tuinmeubelen, fonteinen, langwerpige vijvers, pergola’s, knusse zithoekjes en plantenbedden waarbij taxus voor een strakke omlijning zorgt.

Wanneer u zich nu zorgen maakt over het enorme onderhoud, is dat niet nodig. Want wanneer u een Franse tuin wilt realiseren, zonder al te veel onderhoud, houden wij bij het tuinontwerp al rekening met onderhoudsarme beplanting. Daarnaast zullen we er ook voor kiezen om een aantal elementen weg te laten in uw tuin, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een gazon, die jaarlijks toch wel wat onderhoud met zich meebrengt.

Geef daarom voorafgaande aan het tuinontwerp uw wensen en behoeften door aan onze tuinontwerper. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe tuin helemaal aansluit op uw leven. Zo kunt u jaar na jaar volop genieten van uw Franse tuin.

Een gratis eerste kennismakingsgesprek

Dit jaar nog een Franse tuin aanleggen door een gekwalificeerde hoveniersbedrijf? Wij helpen u met veel plezier verder. Bovendien levert De Biesbosch Gijsbers Groep u een hoge kwaliteit dienstverlening aan, wat u natuurlijk terugziet in uw nieuwe tuin. Door gebruik te maken van goede kwaliteit producten en materialen straalt uw tuin de échte Franse allure uit.

Wilt u dat tot slot ook? Kom vandaag nog met ons in contact voor een offerte op maat. En plan eerst uw kennismakingsgesprek met onze tuinontwerper via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.