Uw hovenier sinds 1978

Engelse tuin ontwerpen

Een Engelse tuin ontwerpen? De bedreven hoveniers van het hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u met veel plezier verder bij de realisatie van een Engelse tuin. Deze tuinstijl wordt geprezen om zijn cottage sfeer, waarbij meerdere knusse zithoekjes worden gecreëerd.

We kunnen stellen dat de Engelse tuin een mooie aanvulling op het woongenot is, doordat er veel te ontdekken valt. Aan de ene kant vindt u weelderige plantenborders met gestapelde stenen én aan de andere kant zijn er veel waterpartijen en levendige vijvers met prachtige vissen. Al met al is de Engelse tuin een gezellig tuin, waar voor ieder gezinslid iets te beleven valt. Tevens wordt deze tuinstijl ingericht met voldoende ontspanningsplekjes, zodat men ook de rust op kan zoeken.

Samengevat helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u aan de beste Engelse tuin. Wij voeren namelijk zeer complexe én korte tuinrenovatie projecten uit. En ontzorgen u graag van A tot Z. En een project begint al in de ontwerpfase met een heldere begroting, duidelijke werkafspraken en natuurlijk een prachtige tuintekening. Wenst u dat ook? Kom dan in contact met ons hoveniersbedrijf. Liever eerst inzicht in de totale kosten? Vraag ons naar onze prijzen & mogelijkheden.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Engelse tuin ontwerpen doen we al sinds 1978

Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft namelijk een ander idee voor zijn of haar achtertuin. We vinden het ten eerste erg belangrijk dat u als consument tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Met andere woorden: een prachtige tuin, waarin u zich prettig in voelt! Daarom houden we tijdens de ontwerpfase al veel rekening met uw wensen. Geef speciale wensen – zoals een kunstwerk in de tuin, een zwemvijver, buitenkeuken, luxe glazen overkapping of extra bergruimte – altijd tijdig aan ons door. Dan verwerken wij deze al in het tuinontwerp. Zodoende wordt uw nieuwe tuin, pas écht uw droomtuin.

Is uw tuinontwerp al goedgekeurd en komt u in de looptijd van het project erachter dat u nog iets mist en graag wilt toevoegen aan het ontwerp? We onderzoeken of er tussendoor nog iets mogelijk is. Geniet zodoende van onze flexibele service.

Engelse tuin ontwerpen: Ga voor een 3D tuinontwerp!

Met een 3D-tuinontwerp ziet u de nieuwe tuin driedimensionaal. Daarvoor zorgt onze tuinontwerper. Hij helpt u onder andere bij de realisatie van een dergelijk tuinontwerp inclusief Engelse tuinstijl. Zodoende ervaart u uw tuin op een hele nieuwe wijze. Wanneer u interesse heeft in een 3D tuinontwerp voor de Engelse tuin ontwerpen, helpen wij u met veel plezier verder. Een 3D-tuinontwerp is bij ons op te vragen via de website.

En geniet ook eens van een gratis adviesgesprek, gewoon bij u thuis.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen