Uw hovenier sinds 1978

Duurzame tuin ontwerpen

Wilt u een duurzame tuin ontwerpen? Maar kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Een hovenier biedt uitkomst. Niet alleen om het zware werk uit handen te nemen, maar ook om grip te houden op het budget. Wij werken met heldere calculaties, kopen onderdelen in tegen een aantrekkelijk tarief en werken met specialistische machines die de werklast verlagen. Daardoor zijn wij veel sneller in staat om uw tuin te renoveren.

Natuurlijk komt er bij tuinaanleg veel meer kijken dan alleen maar aanlegwerkzaamheden. Een goed doordacht tuinontwerp helpt u bij de juiste tuinindeling, materiaalkeuzes en gewenste stijl. Hier zorgt onze tuinontwerper voor, met een 2D of 3D tuinontwerp op maat. Uw duurzame tuin aanleggen door een expert? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de vakmensen om het werk snel en professioneel uit handen te nemen. Ontdek onze mogelijkheden via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een ecologische, leefbare tuin!

Bij duurzame tuin ontwerpen staat milieuvriendelijkheid centraal. Een duurzame tuin bevat hierbij 2 belangrijke kenmerken. Zowel het hergebruiken van materialen, tegels, bomen of planten, als het creëren van een duurzame eetbare tuin. Dat is in het bijzonder bij een moestuin het geval. Natuurlijk kunnen de 2 kenmerken ook gecombineerd worden. De duurzame tuin is namelijk een tuin voor mens en dier. Zodoende zijn er veel insecten, vogels en bijen in terug te vinden. Natuurlijk kunt u de tuin helemaal af maken met kleinvee zoals kippen, eenden of geiten.

Met een professionele tuintekening, weet u precies welke tuinelementen terug zullen komen in uw nieuwe tuin. Niet alleen uw wensen staan hierbij centraal, maar ook uw ideeën tellen mee. Dit vormt namelijk de basis waarmee onze tuinontwerper aan de slag gaat. Alle tuinelementen zoals bijvoorbeeld pergola’s, tuinhuisjes, kippen of dierenhokken, tuinkassen, een buitenkeuken, overkapping, verhoogde moestuin borders, vijvers of speelelementen worden zorgvuldig uitgekozen én geplaatst door De Biesbosch Gijsbers Groep.

Natuurlijk pas nadat u goedkeuring heeft gegeven op het gemaakte tuinontwerp.

Duurzame tuin ontwerpen: ‘Ontdek wat bij u past!’

Welke stijl het beste bij uw duurzame tuin past, bespreken we graag persoonlijk met u in een adviesgesprek. We zullen u in de eerste plaats gerichte vragen stellen om achter uw voorkeuren te komen. Vervolgens gaan we verder met het opstellen van een 2D of eventueel 3D tuinontwerp. U heeft daarentegen al een deskundig tuinontwerp al vanaf 250 euro.

Wenst u dat ook? Kom dan met ons in contact via de website door dit online formulier in te vullen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.