Uw hovenier sinds 1978

Marokkaanse tuin

De Marokkaanse tuin kenmerkt zich als kleurrijk, harmonieus en romantisch. Er is vaak een binnenplaats, met verstopte zithoekjes met verschillende terrassen. En natuurlijk een lekkere ligbank terwijl er te genieten valt van de levendige bloemen, grassen en planten. Klinkt dat als een tuin die perfect bij u past? De Marokkaanse tuinstijl is zeker een ware aanvulling op uw woonplezier!

De Biesbosch Gijsbers Groep is een uitstekende keuze, wanneer u nadenkt om uw tuin professioneel aan te laten leggen. Wij verzorgen alle facetten van tuinaanleg: van ontwerp tot nazorg. Geniet daarbij van hoogwaardige kwaliteit materialen en een nette afwerking van uw tuin. Weten wat het bij ons kost om een Marokkaanse tuin aan te laten leggen? Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons op! Zo weet u snel waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Marokkaanse tuin: ‘Wij creëren een tuin die écht bij u past!’

Door gebruik te maken van veel (natuur)steen en mozaïeken tegels ziet uw tuin er al snel Marokkaans uit. Natuurlijk mag een aansluitend tuinontwerp niet ontbreken om een goede harmonie te creëren tussen ontspanning én beleving. Het zorgt bovendien voor een goede flow door uw tuin heen. Wenst u ook om deze uitdagende tuinstijl te integreren in uw bestaande tuin? De hulp van De Biesbosch Gijsbers Groep komt goed van pas. Geniet van een 2D- of zelfs 3D-tuinontwerp. Bij ons driedimensionale tuinontwerp, heeft u van alle hoeken kijk op het resultaat van uw nieuwe tuin. U ziet dan veel beter hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien.

Ons hoveniersbedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in de groensector. En heeft veel kennis van inheemse en exotische plantensoorten. Ook de planten die perfect aansluiten op de kwaliteit van uw bodem én uw gewenste tuinstijl. In een zogeheten beplantingsplan, leggen we uit welke planten- en boomsoorten ideaal zijn voor uw tuin. Meer informatie hierover ontvangen? Bel eens naar een medewerker of vraag hier extra informatie op over een beplantingsplan.

De Biesbosch Gijsbers Groep: Gratis adviesgesprek

Twijfelt u nog over de juiste hovenier die bij u past? We nemen uw vragen en twijfels graag weg. Wanneer u een gratis adviesgesprek aanvraagt, komt onze tuinontwerper bij u thuis langs om alles rustig uit te leggen. Hij zal u adviseren over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een overkapping, opritbestrating, schuttingen en erfafscheidingen, plantsoorten, onderhoudstips en nog veel meer. Wenst u ook een adviesgesprek? Deze is nu helemaal gratis! Plan via onze website een afspraak voor het ontwerpen en aanleggen van een Marokkaanse tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.