Uw hovenier sinds 1978

Boerderijtuin ontwerpen

U zoekt een geschikte ontwerper voor ‘boerderijtuin ontwerpen.’ Gelukkig weet onze tuinontwerper alles over het ontwerpen van uw ideale tuin. Wanneer u deze prachtige tuinstijl gaat realiseren in uw eigen tuin, moet u op een aantal factoren letten. Wij helpen u daarbij. Dankzij een doordacht tuinontwerp, weet u precies wat er allemaal gerealiseerd gaat worden. Ook leggen wij focus op o.a. zichtlijnen, uitzicht, schaduw en een goede balans tussen groen en bestrating. Met een tuinontwerp op maat, komt uw ideale tuin tot stand!

Wenst u eens een gratis gesprek met onze tuinontwerper om de mogelijkheden voor uw tuin te ontdekken? U plant uw afspraak eenvoudig en snel via onze website. Ook vraagt u nu binnen een week een offerte op voor alle kosten omtrent ‘boerderijtuin ontwerpen’.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een tuinontwerp op maat: ‘Strakke lijnen en ruimte kenmerkt de boerderijtuin’

Bij een boerderijtuin zijn ruimte en eenvoud kenmerken die worden meegenomen in het ontwerp. Langwerpige lijnen, veel gras, inheemse planten, heesters en water zijn terugkerende thema’s in de boerderijtuin. Ook zien we dat er veel vraag is naar dieren. Kippen, kleinvee, eenden zijn dieren die u terug zult zien in deze tuinstijl. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de dieren achterwege te laten. De boerderijtuin is niet alleen voor mensen met een groot budget. De tuinelementen van deze tuinstijl worden namelijk ook toegepast in kleinere tuinen. Voor een specificatie van de kosten voor uw situatie, willen we u vragen om in contact te komen met De Biesbosch Gijsbers Groep. Dan rekenen we de totale kosten aan u door in een gratis offerte.

Boerderijtuin ontwerpen: u heeft al een ontwerp vanaf 250 euro!

Is de boerderijtuin een tuinstijl die u graag wilt doorvoeren in uw tuin? U heeft bij ons al een professioneel tuinontwerp vanaf € 250 euro. Hierbij heeft u bovendien de keuze tussen een 2D en 3D tuinontwerp, waarbij u zelfs een digitale toer in uw eigen tuin ontvangt. Kom voor meer informatie met ons in contact en vraag vandaag nog een offerte op voor boerderijtuin ontwerpen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen