Uw hovenier sinds 1978

Tuin Japanse stijl

De Japanse tuinstijl in uw tuin opnemen? Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Kies een deskundige hovenier die u van begin tot eind kan ontzorgen. Wij nemen veel werk voor uit handen. Door gebruik te maken van speciale machines én gereedschappen zijn we in staat veel sneller én efficiënter te werken.

Bovendien bespaart u een hoop geld, omdat wij toegang hebben tot eigen machines, vakmensen én materialen. Met een tuinontwerp voorkomt u miskopen en tuinonderdelen die onverhoopt niet blijken te passen. Wij rekenen namelijk alles van tevoren goed door.

Geniet van de deskundigheid van ons hoveniersbedrijf, wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de branche! Voor een buitengewoon tuinontwerp in Japanse stijl, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom voor meer informatie over tuin Japanse stijl met ons in contact via de website. Of bel ons telefonisch.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin Japanse stijl gaat uit van eenvoud tot in perfectie

Het doel van de Japanse tuinstijl is om een prachtig landschap aan te leggen, in de beschikbare ruimte, maar dan wel tot in de puntjes verzorgd.

In deze tuinstijl zijn natuurlijke bomen, mos, watervallen, rotsen, bruggetjes én heuvels terug te vinden. De waterpartijen bevatten veel leven zoals bijvoorbeeld koi-vissen én schildpadden. Verder zijn de tuinen vaak afgewerkt met lantaarns als subtiele verlichting. De Japanse tuin nodigt u uit om hem te bewandelen, te ontdekken en tot rust te komen. En is een hele goede aanvulling op uw woongenot.

Klinkt dit als de perfecte combinatie voor u? Dan helpen we u graag op weg met een ontwerp tuin Japanse stijl. Natuurlijk verzorgen we ook de aanleg en eventueel onderhoud aan uw nieuwe tuin. Ons hoveniersbedrijf realiseert al sinds 1978 échte droomtuinen op maat.

Tijdens tuinaanleg gebruiken we onder andere (duurzame) hoogwaardige materialen, pure vakkennis, specialistische machines en handige gereedschappen.

U bent dan ook veel sneller klaar door de hulp van ons hoveniersbedrijf in te schakelen.

Wat kost het aanleggen van een nieuwe tuin?

Natuurlijk begrijpen we dat u graag snel weet hoeveel u kwijt bent wanneer u deze tuinstijl gaat realiseren. Daarom helpen u snel verder. Via onze website vraagt u namelijk op eenvoudige wijze een prijsopgave aan, waarmee u direct ziet welke werkzaamheden nodig zijn om uw tuin om te toveren tot een Japanse oase.

En ziet u eveneens wat wij rekenen per opdracht.

Materiaalkosten, tuinonderdelen worden ook allemaal meegerekend. Zo heeft u snel inzicht in de renovatiekosten van uw nieuwe tuin.

Vraag daarom een offerte bij ons op voor tuin Japanse stijl.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen