Aanleg nieuwe tuin 

In een nieuwbouwwijk Stadswerven in Dordrecht zijn we enkele weken druk aan de slag geweest met de aanleg van een nieuwe tuin! We vertellen u er graag meer over.

In deze opdracht heeft de klant heeft gekozen voor een onderhoudsarme tuin. Dit zien we terug in de combinatie van tegels en kunstgras. Om de nieuwe tuin te betreden zijn betonnen traptreden geplaats. Daarnaast bestaat de schutting van vuren geschaafde panelen met hardhouten palen én gaasschermen. De gaasschermen bieden de klimplanten om te groeien en het scherm te vullen. Ideaal om pottenkijkers tegen te gaan, en om meer groen in de tuin te verwerken.

Schanskorven met rotsen

Een bijzonder element in de nieuwe tuin is de pergola met schanskorven. Deze schanskorven zijn gevuld met grauwacke rotsen die passen bij de kleuren van de tuin en het huis. Een mooie aanvulling op het geheel! Bekijk alle foto’s van het project hieronder.

Het resultaat

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.