Dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in Dordrecht

In de Florresstraat in Dordrecht hebben we een dubbelstaafmat hekwerk met een poort geplaatst. De heide matten zorgen ervoor dat de eerste doorkijk weg is. Dit geeft wat privacy voor de bewoners.

Dubbelstaafmat hekwerk inclusief plaatsen

Als u op zoek bent naar een manier om meer privacy te creeëren in de tuin, dan kunt u kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk in zwart of groene kleur. Hierop kunt u, net als de eigenaren van deze tuin, kiezen voor heide matten om pottenkijkers tegen te gaan. Het voordeel van dit hekwerk is dat het lang mee gaat en is om deze reden een duurzame keuze! De speciale coating gaat namelijk roest tegen, Een dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen laat u natuurlijk doen door een specialistische hovenier; zoals De Biesbosch Gijsbers Groep!

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van hekwerk? Vraag onderstaand onze brochure aan, of neem contact met ons op.

Bekijk het eindresultaat

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.