Uw hovenier sinds 1978

Schutting repareren

Zoekt u een partij voor schutting repareren? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de juiste vakmensen én materialen in huis om uw schutting te herstellen of te vervangen. Aansluitend kunt u bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinaanleg of periodiek onderhoud. Uiteraard houden we bij ontwerp en aanleg veel rekening met uw voorkeuren en wensen. Zo komen we samen tot een resultaat waar u nog een lange tijd van kunt genieten.

Wilt u ook eens kennismaken met De Biesbosch Gijsbers Groep? Kom bij ons langs! Maar hiervoor een afspraak via de website. Wij hebben een speciale tuinshowroom waarin we u passend adviseren. Liever direct de kosten inzichtelijk voor schutting repareren? Vul ons online formulier in.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Al sinds 1978 uw hovenier

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Ons werkgebied omvat veel meer gebieden dan de regio Drechtsteden. Wij komen in veel delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en ook in Zeeland zijn we vaak te vinden. U heeft onze bedrijfswagens vast en zeker al eens zien rijden. Ons bedrijf is aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Dat zorgt ervoor dat wij een prachtig resultaat garanderen, garantie geven op tuinaanleg én bovenal veilig te werk gaan.

Al veel verschillende klanten gingen u voor. Sommige zijn zelfs al 20 jaar vaste klant. Bent u een zakelijke opdrachtgever? U kunt bij ons terecht voor reparatie aan omheiningen en erfafscheidingen.

Schuttingen in de tuin herstellen

Dankzij onze jarenlange expertise kunt u een deskundig resultaat verwachten in uw tuin. Ook bij het plaatsen van een nieuwe erfafscheiding of het repareren van uw schutting. Ook kunnen wij een schutting plaatsen als onderdeel van bijvoorbeeld tuinrenovatie of tuinaanleg. Hiervoor maken wij graag een tuinschets op maat zodat u kunt zien hoe uw tuin eruit komt te zien. Vraag ons eens naar de mogelijkheden van een passend tuinontwerp.

Schutting repareren

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen over schutting repareren? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt op het gemak ontdekken of u in wilt gaan op ons aanbod. Uiteraard  staan we bij vragen u graag te woord.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.