Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan laten maken

Een beplantingsplan laten maken door een vakman? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van bewezen kwaliteit. Dankzij ons ISO-9001 certificaat weet u zeker dat we een hoge kwaliteit leveren bij al onze hoveniersdiensten. Zo ook bij het uitwerken van een nieuw beplantingsplan voor uw tuin.

Met een beplantingsplan wijzigt u op een laagdrempelige manier ineens de algehele sfeer van uw tuin. Wanneer u onlangs bent verhuisd en de tuin graag wilt laten aanpakken, maar liever niet grote drastische veranderingen doorvoert, biedt een beplantingsplan uitkomst. U verandert snel de sfeer van bijvoorbeeld exotisch naar modern. Wenst u dat ook?

Kom dan vandaag nog in contact met onze tuinontwerper om een beplantingsplan te laten maken. U plant eenvoudig via onze site een gratis afspraak in zijn agenda.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waar moet een beplantingsplan aan voldoen?

Een beplantingsplan moet voldoen aan bepaalde voorwaarden. We onderzoeken bijvoorbeeld de juiste plantensoorten voor de gewenste sfeer van uw tuin. Wilt u een klassieke, moderne, Ibiza, Italiaanse, romantische of oosterse tuin? Op basis van uw wensen onderzoeken we de beste plantenopties voor uw tuin. Daarbij kijken we onder andere naar het groeigedrag, groeiafstand, bladkleuren, bodemkwaliteit en verzorgingsopties (laag of hoog).

Bij het aanplanten van de juiste vaste planten, bloemen, hagen, bomen, siergrassen en natuurlijke bodembedekkers, ontvangt u tevens een bodemverbeteraar (mest) en voeding. Zo maakt uw nieuwe tuin meteen de beste start.

Nu een beplantingsplan laten maken

Laat ons u snel verder helpen met het opstellen van een beplantingsplan. Ideaal voor nieuwe tuinbezitters, wanneer u net verhuisd bent of wanneer u de huidige beplanting in uw tuin beu bent. Met een beplantingsplan verandert u in een kort tijdsbestek de algehele uitstraling van uw tuin. U ontvangt een goed doordacht plan van de beste plantenopties voor uw gezinssamenstelling en we nemen het aanplanten en bemesten van de nieuwe planten ook op ons. Zo bent u snel voorzien van een nieuwe tuin.

Wanneer u interesse heeft in het laten maken van een beplantingsplan door de vakmannen van De Biesbosch Gijsbers Groep, geef uw verzoek dan aan ons door via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.