Uw hovenier sinds 1978

Tuinplanten plan

Tuinplanten plan uit laten werken door een professional? De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar. Met een tuinplanten plan ontdekt u eigenlijk welke planten, bomen, siergrassen en bodembedekkers ideaal zijn voor uw tuin. Niet alleen kijken we naar de samenstelling van uw bodem, ook onderzoeken we de beste standplaats in de tuin, de lichtinval, de afwatering, de mate van onderhoud en de ideale groeiafstanden. Zo maken al uw nieuwe planten immers de beste start.

Voor een tuinplanten plan op maat vult u ons online formulier in. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte, zodat u inzicht heeft in de kosten voor een tuinplanten plan. Liever vooraf persoonlijk advies? Bel met onze tuinontwerper via het algemene nummer: 078 – 61 65 792 of mail naar info@debiesboschgijsbersgroep.nl.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor uw droomtuin met een tuinplanten plan op maat

Wanneer u een bepaalde tuinstijl in gedachten heeft, vormt een tuinplanten plan (of beplantingsplan) een laagdrempelige manier om de hele sfeer van uw tuin te veranderen. U kunt met andere woorden dus heel snel uw tuin omtoveren tot een nieuwe sfeer of stijl. Altijd al gedroomd van een strand look & feel? Dan zijn exotische planten, vetplanten en hoge siergrassen ideaal voor u. Liever een klassieke tuin realiseren? Buxusplanten, middelgrote bomen (heesters) en groene heggen vormen de beste plantencombinatie.

In een tuinaanleg opdracht maken wij als altijd al een beplantingsplan op maat voor u. Echter is deze dienst natuurlijk ook los bij ons af te nemen. Een bijkomend voordeel: onze hoveniers zorgen na akkoord op het beplantingsplan ervoor dat de planten op de juiste plek worden ingepland en over de juiste bodemeisen beschikken. Eventueel vullen wij de grond aan met extra mest en voedingsstoffen. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Tuinplanten plan vandaag nog opvragen

Bent u benieuwd naar de totaalprijs voor een beplantingsplan? Vraag dan via dit online formulier een totaalprijs op voor uw persoonlijke tuinplanten plan. Na akkoord op de offerte, die u van ons via de e-mail ontvangt, zullen wij zorg dragen voor een professionele aanleg van uw nieuwe uitgekozen planten, bodem, bodembedekkers en bomen!

De Biesbosch Gijsbers Groep is ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en biedt u bij alle facetten omtrent tuinaanleg een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening. Kijk voor meer informatie eens op onze website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen