Uw hovenier sinds 1978

Soorten bloembollen

Ontdekken welke soorten bloembollen geschikt zijn voor uw tuin? Met behulp van een beplantingsplan ontdekt u snel welke combinatie bloembollen het beste is voor uw tuin. We letten daarbij op de bodemkwaliteit, gewenste plaats en uw wensen m.b.t. blad- en bloemkleuren.

Daarnaast kijken we ook hoe groot de bloembollen worden, hoeveel cm ze uit elkaar geplaatst moeten worden en welke voedingseisen ze nodig hebben.

Naar aanleiding van de resultaten van ons beplantingsplan, bloeit uw tuin dus nog beter.

Wenst u ook een bloeiende tuin vol bloembollen? Schakel hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep in. En kom snel achter de mogelijkheden voor uw tuin. Kom in contact via onze website. En vraag via ons online informatieformulier snel een offerte op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De juiste soorten bloembollen voor uw tuin achterhalen

Niet iedere bloembol is hetzelfde. Daarom kijken we allereerst graag naar uw persoonlijke wensen voor de tuin. Wenst u bijvoorbeeld een bloeiende tuin die ieder jaar opnieuw bloeit? Dan zijn eenjarige bloembollen geen optie, maar passen meerjarige bloemen beter bij uw situatie. Wilt u alleen een periode uw tuin opfleuren? Kies dan juist wel voor eenjarige bloembollen.

Het is bij ons mogelijk om de bloembollen ook af te wisselen met sprekende siergrassen, sierlijke vaste planten en vrolijke bodembedekkers.

Voor een geheel beplantingsplan op maat, helpt onze tuinontwerper u graag verder. Wij onderzoeken dan de perfecte combinatie planten voor uw tuin. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tuinborders, luxe bloempotten, extra voeding en geven -indien nodig- ook extra mest.

Soorten bloembollen aanvragen

Ook de ideale combinatie bloembollen in uw tuin laten plaatsen door onze vakkundige hoveniers? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u te allen tijde snel verder in de provincie Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. En rekenen een aantrekkelijk tarief voor een hoogwaardige dienstverlening.

Wilt u meer te weten komen over welke soorten bloembollen geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek ook onze diensten tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. En vraag ook eens via deze weg een vrijblijvende offerte op!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.