Uw hovenier sinds 1978

Welke planten in bloembakken buiten

Welke planten in bloembakken buiten plaatsen? Niet iedere plant of boom vindt het fijn om in een pot gekweekt of geplant te worden. Voor een deskundig tuinadvies, bent u gelukkig bij het hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Onze tuinontwerper en vakkundige hoveniers beschikken over veelzijdige groenkennis en adviseren u graag over planten, bomen, bloemen, bodembedekkers, hagen en vijverplanten. Daarnaast planten wij de beplanting ook deskundig aan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om ingeplante bloemenbakken met planten bij ons te kopen. Onze hoveniers dragen dan zorg om de bloembakken met planten in uw tuin te plaatsen. Over welke bloembakken het meest geschikt zijn in uw situatie, komt onze tuinontwerper graag met u in contact. Vul daarvoor dit online formulier in, en vink de optie: ‘Beplantingsplan’ aan. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende offerte.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een beplantingsplan opvragen

Met een beplantingsplan onderzoeken we niet alleen de beste, maar ook de mooiste tuinplanten voor uw tuin. We kijken onder andere naar het groeigedrag, de groeiafstanden tussen de tuinplanten, samenhangende bladkleuren, de voedingseisen, de bodemkwaliteit en de mate van onderhoud (hoog of laag). Daarmee zorgen we eigenlijk voor nieuwe tuinplanten, die precies bij uw smaak en levenswijze passen.

Een beplantingsplan is eveneens een laagdrempelige manier om na zoveel jaar de uitstraling van uw tuin te laten vernieuwen. U hoeft minder grote investeringen te doen, die bijvoorbeeld wel bij tuinaanleg nodig zullen zijn, terwijl u wel profiteert van een nieuwe uitstraling van uw tuin.

Welke planten in bloembakken buiten plaatsen?

Voor een persoonlijk advies op maat over welke planten in bloembakken buiten plaatsen, komt u in contact met onze tuinontwerper via de website. Eveneens kunt u ook bellen met ons algemeen telefoonnummer: 078 – 61 65 792.

Leuk uw voor- of achtertuin op door grote of kleine bloembakken te laten plaatsen. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is ISO-9001 en VCA-gecertificeerd en actief in de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.