Uw hovenier sinds 1978

Beplanting voortuin

Beplanting voortuin laten plaatsen door een gecertificeerde hovenier? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep wordt u snel verder geholpen. Wij gaan samen met u rond de tafel om te ontdekken welke planten geschikt zullen zijn voor uw voortuin. Dat doen we in een zogeheten beplantingsplan.

In een beplantingsplan verwerken we niet alleen de plantensoorten, maar kijken we in het bijzonder ook naar het groeigedrag, afstand, voedingswaarden, bodemkwaliteit, blad-of bloeikleur en de standplaats. Ook bieden we extra mogelijkheden aan zoals het toevoegen van bodembedekkers in uw plantenborders.

Wanneer u een compleet overzicht wenst van de beste beplanting voor uw voortuin, vraag dan een beplantingsplan bij ons aan. Dat doet u door dit online informatieformulier op onze site in te vullen. Wij sturen u dan een prijsopgave toe waarin we de mogelijkheden verder uitleggen.

Na uw akkoord gaan we meteen aan de slag met het beplantingsplan en hieruit volgend uw nieuwe beplanting voortuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw hovenier in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant

Onze hoveniers komen bij u langs in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Ondernemers in de groensector verstaan hun vak. Met aansluiten bij de Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens bieden wij altijd een hoogwaardige kwaliteit.

Met voortuin planten kunt u heleboel kanten op. Ga enerzijds eens voor kleurrijke voortuin planten in cortenstalen plantenbakken, of creëer anderzijds een strakke vormgeving met leibomen, grind en (buxus) hagen.

Nieuwe beplanting voortuin aanvragen

Wanneer u wenst dat De Biesbosch Gijsbers Groep uw voortuin onder handen neemt, zorgen we altijd voor een mooi resultaat. Of u nu de voortuin laat renoveren (en de beplanting hier een onderdeel van is) of u alleen de planten in uw voortuin wenst te vernieuwen. De mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf zijn eindeloos.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Plan daarvoor eens een afspraak in – op een dag en tijdstip – naar keuze via de website. Onze tuinontwerper komt dan gewoon bij u langs en zal u van verder informatie voorzien.

Liever eerst inzicht in de prijzen voor nieuwe beplanting voortuin? Vul ons offerte formulier in voor een prijs op maat. Geef meteen aan of u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een beplantingsplan of een complete voortuin renovatie.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.