Uw hovenier sinds 1978

Gazon bekalken

Is het weer tijd voor gazon bekalken? Maar voert u de werkzaamheden liever niet zelf uit? De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een fijn team van ervaren hoveniers. Wij nemen het balken van uw gazon snel voor u uit handen. Als eenmalige klus of wellicht als vast onderdeel van een tuinonderhoudscontract.

U bepaalt zelf wat nodig is en hoe vaak wij bij u langskomen. Dat is het gemak van een hoveniersbedrijf bij u in de buurt.

Natuurlijk doen we dit voor een aantrekkelijke prijs. Wenst u meer inzicht in de kosten voor gazon balken? Vraag dan via deze weg eens een offerte bij ons aan. Wij sturen u dan direct een prijsopgave voor gazon bekalken, gewoon digitaal of per post.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waarom én wanneer moet ik mijn gazon bekalken?

Kalk is heel nuttig voor het gazon. Het maakt de bodem namelijk minder zuur, waardoor het gras beter groeit. Ook zorgt kalk ervoor dat meststoffen beter worden opgenomen en dat mos en onkruid minder kans maken. Het gazon bekalken gebeurt meestal in het vroege voorjaar (februari-maart) en in het najaar (oktober-november). Natuurlijk komen onze hoveniers graag bij u langs om u een persoonlijk advies te geven over uw gazon en de zuurgraad van uw bodem.

Gazon onderhoud is een vast onderdeel van ons tuinonderhoud

Heeft uw gazon veel kalk nodig? Dan zijn afspraken over tuinonderhoud voordeliger. Met een tuinonderhoudscontract zit u eigenlijk nergens aan vast. U bepaalt immers zelf hoe vaak we langskomen. Veel van onze klanten kiezen voor een vaste zomer en winterbeurt. Maar het is ook mogelijk om per kwartaal of per maand tuinonderhoud bij ons af te nemen. U ontvangt een voordelige prijs en uw tuin ligt er voor de komende periode of maanden weer zeer netjes bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons tuinonderhoud inclusief gazon bekalken? Vraag eens naar de kosten voor tuinonderhoud voor uw tuin. Liever een eenmalige beurt inplannen voor gazon bekalken? Kom dan in contact via de website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen