Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan natuurlijke tuin

Bij een natuurlijke tuin lijkt het alsof de tuin ‘natuurlijk’ is ontstaan. Echter hoeft dat niet zo te zijn. U kunt een natuurlijke tuin ook laten aanleggen door een vakkundig hoveniersbedrijf. Met een beplantingsplan maakt u daarvoor een hele goede start. De Biesbosch Gijsbers Groep kijkt in het bijzonder welke inheemse planten het beste bij uw wensen passen. En we zorgen er eveneens voor dat het net lijkt of dat de tuin van nature is ontstaan.

Wanneer u meer wilt ontdekken over het opstellen van een beplantingsplan natuurlijke tuin, staat de tuinontwerper van ons betrokken hoveniersbedrijf voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar voor meer informatie, persoonlijk advies of gewoon eens een kennismakingsgesprek. Vul ons online formulier in voor een prijsopgave of plan direct uw gratis afspraak in de agenda van onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Beplantingsplan natuurlijke tuin. Hoe richten wij deze in?

In een beplantingsplan natuurlijke tuin staan planten, bomen, bodembedekkers, siergrassen en bloemen centraal. Eigenlijk draait de hele tuin daar om. Er zijn diverse varianten van een natuurlijke tuin mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer u ervoor kiest om dieren en insecten aan te trekken. Vlinders, vogels, bijen, hommels, egels, kikkers en/ of amfibieën hebben zo ieder andere wensen voor een eigen leefomgeving.

Met de juiste planten is het mogelijk om dieren/insecten naar keuze aan te trekken. Eveneens bepalen de opties voor de keuze van uw schutting/ erfafscheiding, de mogelijkheid van bestrating en andere decoratieve keuzes de uitstraling van uw tuin. Onze tuinontwerper helpt u hier graag mee. Niet alleen maken we een beplantingsplan op maat, maar we leveren ook een 3D tuinontwerp aan, zodat u meteen ziet hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien.

Een beplantingsplan nu aanvragen

Wilt u meer te weten komen over hoe u de natuurlijke tuin kunt inrichten? Kies dan voor een beplantingsplan natuurlijke tuin én laat u positief verassen door onze tuinontwerper. Voor een prijsopgave op maat voor tuinaanleg inclusief een beplantingsplan natuurlijke tuin, vult u dit formulier in op onze website. Voor een gratis persoonlijk gesprek met onze tuinontwerper, plant u eenvoudig een afspraak via de website.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u als opdrachtgever een uitstekende dienstverlening. Ons hoveniersbedrijf is ISO-9001 gecertificeerd, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Eveneens zijn we aangesloten bij Dutch Quality Garden en De Tuinen van Appeltern.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.