Uw hovenier sinds 1978

Welke planten in de tuin

Welke planten in de tuin laten plaatsen? Uw tuinplanten bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. Wanneer u het moeilijk vindt om zelf de juiste tuinplanten voor uw tuin te kiezen, schiet onze tuinontwerper u te hulp. Met een beplantingsplan op maat, onderzoeken wij bijvoorbeeld welke planten het best zullen gedijen in uw tuin, welke bladkleuren het mooist zijn, welke voedingseisen en bodemvereisten ze nodig hebben, wat de beste standplaats is in uw tuin (veel zon of weinig zon) en of ze bij uw persoonlijke wensen passen.

U krijgt in feite een handig overzicht van de mogelijke planten, bomen, bloemen, siergrassen en bodemdekkers die uw tuin écht tot leven brengen.

Uiteraard is het tevens mogelijk om onze hoveniers in te schakelen om de gewenste beplanting meteen te planten in uw tuin. We doen dat bijvoorbeeld met extra mest en voeding, zodat ze meteen de beste start krijgen.

Wenst u dat ook? Vraag dan via dit formulier meteen een ‘beplantingsplan’ op. Het is ook mogelijk om samen met onze tuinontwerper de mogelijkheden van een beplantingsplan eerst door te bespreken. Plan daarvoor een gratis adviesgesprek in.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bepaal de uitstraling van uw tuin

Sommige mensen vinden het fijn om een bepaalde tuinstijl te realiseren in hun tuin. Denk bijvoorbeeld aan een exotische, Japanse tuin. Of juist een ‘strandsfeer’ in de moderne Ibiza tuin.

Wat uw wensen ook zijn, met de juiste soort beplanting bepaalt u voor een groot deel de uitstraling van uw tuin.

Ook zijn de kosten lager dan wanneer u bijvoorbeeld de tuin helemaal opnieuw laat aanleggen. Immers, u verandert alleen de beplanting van uw tuin. Dat maakt het aanvragen en uitvoeren van een beplantingsplan een verstandige investering voor als u op een laagdrempelige manier tóch iets aan uw tuin wilt veranderen.

Welke planten in de tuin plaatsen?

Ook hulp nodig bij het planten van de juiste soort beplanting in uw tuin?

Wanneer u graag meer te weten wilt komen over ‘welke planten in de tuin plaatsen,’ neemt u contact op via de website met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze vakmensen beschikken over gediplomeerde groenkennis én weten als geen ander wat bij uw tuin past. Groene tuinen aanleggen en verzorgen is onze passie en we helpen u met veel plezier verder. Samen creëren we immers de ideale tuin, waar u nog een lange tijd van mag genieten.

Kom voor meer informatie met ons in contact door dit online formulier in te vullen. Selecteer daarbij de optie: ‘beplantingsplan’ en ontdek uw mogelijkheden op het gebied van vaste planten, bomen, siergrassen, bodemdekkers, vijverplanten, groene heggen en bloemen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen