Uw hovenier sinds 1978

Bloemen voor vlinders en bijen

Bloemen voor vlinders en bijen in uw tuin laten plaatsen? Schakel de hulp in van één van onze behendige hoveniers. Zij weten immers alle ins en outs over het plaatsen van bloemen. Inclusief de juiste grond, mest, extra voedingsstoffen en een goede afwatering. Met bloemen voor vlinders en bijen steunt u de vlinders en bijen in moeilijke tijden. Het is dan makkelijker voor ze om voeding, nectar en beschutting te vinden. Er zijn diverse planten geschikt voor uw tuin. Om precies te weten te komen welke soorten echter geschikt zijn voor uw tuin, stellen wij graag voor om dit te laten onderzoeken door onze tuinontwerper. Dat doen wij door een zogenaamd beplantingsplan op te stellen.

Wenst u ook meer te weten te komen over een beplantingsplan? Zodat de beste bloemen voor vlinder en bijen in uw tuin belanden? Vraag deze dan nu op via onze website. We sturen u vervolgens een aantrekkelijk aanbod via de e-mail over het uitdenken en laten plaatsen van prachtige bloemen voor vlinders en bijen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

“Passie voor tuinen,” van uw betrouwe hoveniersbedrijf

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf, bestaande uit gediplomeerde hoveniers, boomverzorgers, uitvoerders en tuinontwerpers. In het bijzonder leggen wij luxe en moderne tuinen aan in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. We zijn als organisatie daarom ook goed in staat om uw bloemen voor vlinders en bijen te plaatsen. Dat komt mede dankzij ons ISO-9001 certificaat, dat ons in staat stelt om een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Eveneens zijn we aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Bloemen voor vlinders en bijen. Nu laten plaatsen

Wilt u onze hoveniers inschakelen om specifieke bloemen voor vlinders en bijen laten plaatsen? Of heeft u liever een uitgedacht plan met de beste opties voor uw tuin? In beide gevallen helpen we u graag verder. Neem daarvoor contact op via dit online formulier. Onze tuinontwerper zal u dan inlichten over de mogelijkheden en eventuele vervolgstappen. Uiteraard doen we dit via de doorgegeven contactgegevens.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen