Uw hovenier sinds 1978

Wilde planten in de tuin

Wilde planten in de tuin laten plaatsen? Schakel daarbij de hulp in van een professionele hovenier van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij nemen het planten volledig uit handen. Grote of kleine wilde planten in de tuin laten plaatsen? Wij beschikken over een hecht team, bestaande uit zo’n 10 hoveniers die allerlei soorten wilde planten in uw tuin plaatsen. Daarvoor hebben we handige machines en handgereedschappen in beheer.

Wenst u ook diverse wilde planten in de tuin te laten plaatsen? Kom dan snel met ons in contact door dit online formulier in te vullen op onze website. Wij sturen u dan meer informatie over het beplanten van diverse planten in uw tuin. Kies optioneel ook eens voor een ‘beplantingsplan’ van De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ontdek de mogelijkheden van een beplantingsplan

Wanneer u kiest voor een beplantingsplan van De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin we de beste wilde plantensoorten voor uw tuin hebben uiteengezet. We letten daarbij onder andere op bladkleuren, groeiafstanden, standplaatsen, groeigedrag, de mate van onderhoud (veel of weinig) en bodemkwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat uw nieuwe wilde planten de beste start krijgen door ze extra voeding mee te geven tijdens het beplanten.

Met behulp van een beplantingsplan verandert u met een beperkt budget al snel de uitstraling van uw tuin. Dit maakt het een goede investering voor mensen die wel iets aan hun tuin willen laten doen, zonder grote renovaties.

Wilde planten in de tuin laten plaatsen

Laat hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder helpen met ‘wilde planten in de tuin laten plaatsen’. Wij zorgen voor een professioneel resultaat. Geef uw wilde planten in de tuin de beste start met regelmatig tuinonderhoud inclusief mest en de extra voeding. Ook in de droge periodes handig! Meer ontdekken over het plaatsen of onderhouden van uw wilde planten? Kom via dit formulier op onze website met ons in contact.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.