Uw hovenier sinds 1978

Tuin beplanten

Gaat u starten met tuin beplanten? Dan is het handig om de vakkundige hulp in te schakelen van een hovenier die bij u past. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over tientallen vakbekwame hoveniers die raad weten met het planten, verzorgen en het weer gezond krijgen van uw buitenplanten. Een tuin nieuwe beplanting geven doet veel met de uitstraling van uw (huidige) tuin. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Japanse sfeer te creëren door gebruik te maken van bamboe, waterlelies, laurierbomen, wisteria (blauwe regen) en prachtige gekleurde siergrassen. Kiest u liever voor een klassiekere uitstraling? Dan zijn de buxus plant, hortensia, zonnehoed, purperklokje, hibiscus en prachtige rozen een betere match.

Kortom, met de beplanting van uw tuin bepaalt u eigenlijk de gehele sfeer van uw tuin. Vindt u dit moeilijk? In een zogeheten ‘beplantingsplan’ helpt de tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep u met het bepalen van de juiste tuinplanten voor de gewenste sfeer. Maak vandaag nog een afspraak wanneer u daar interesse in heeft. Of vraag vrijblijvend een gratis offerte bij ons op:

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat is een beplantingsplan?

Een beplantingsplan wordt opgesteld wanneer u nieuwe beplanting voor uw tuin wilt laten plaatsen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u een nieuwe tuin aan gaat leggen. Ook wanneer u net als veel mensen na verloop van tijd uw huidige tuin beu bent en besluit om de beplanting in de tuin te vernieuwen, biedt een beplantingsplan uitkomst. We indexeren in het bijzonder welke uitstraling uw nieuwe of huidige tuin moet krijgen en kijken op basis van de gewenste tuinsfeer welke planten, bomen, siergrassen en bloemen daarbij passen. Bovendien kijken we of de geselecteerde planten veilig zijn voor u, uw gezinssamenstelling en eventuele huisdieren.

Tuin beplanten: plan uw gratis adviesgesprek

Wanneer u de tuin wilt aanpakken en dit toch liever uitbesteed aan een professioneel én gecertificeerd hoveniersbedrijf, staat De Biesbosch Gijsbers Groep voor u klaar. Wij zijn ISO 9001 en VCA-gecertificeerd en kunnen daardoor zo veilig mogelijk werken en leveren tegelijkertijd een hoogwaardig resultaat.

Onze tuinontwerper komt bij ‘tuin beplanten’ graag met u in contact. Plan hiervoor via onze website uw gratis adviesgesprek in. Hij zal u dan uitleg geven over het selecteren van de juiste beplanting maar ook over het groeigedrag, de groeiafstand en de verzorging.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.