Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan maken

Een beplantingsplan maken? Veel slimmer is het om het maken van een beplantingsplan over te laten aan een expert. Wij hebben zo’n expert in huis, onze tuinontwerper. Hij helpt u bij het uitdenken van de juiste soort beplanting in uw tuin.

Een beplantingsplan is geschikt voor iedere tuinbezitter die de sfeer van zijn of haar tuin graag wil veranderen, zonder drastische wijzigingen in de tuin door te voeren. U hoeft daarbij dus niet grote delen van uw tuin compleet te veranderen. Met een beplantingsplan past u eigenlijk alleen de planten, bloemen, struiken en bomen in uw tuin aan. Ook waterplanten kunnen we voor u uitzoeken en regelen.

Kortom, bent u de sfeer van uw tuin beu? En wilt u graag iets nieuws zonder te veel te moeten veranderen? Laat dan De Biesbosch Gijsbers Groep een beplantingsplan maken. En tover uw tuin om tot een ware oase! Vraag een beplantingsplan vandaag nog bij ons aan via dit formulier.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

 • Sinds 1978 voor u actief

 • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

 • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

 • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

 • Lid van de Dutch Quality Gardens

 • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Daarom kiest u voor een beplantingsplan

Wilt u zonder drastische/grote veranderingen, toch de uitstraling van uw tuin veranderen? Dat kan met een beplantingsplan. We zorgen voor een unieke combinatie planten, siergrassen, bodemdekkers, bloembollen, groene hagen of bomen. En voeren al uw wensen door in het beplantingsplan. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Winterharde -/en wintergroene hagen
 • Prachtige fruitbomen of heesters
 • Diverse waterplanten
 • Bloembollen en/of een scala aan vaste planten
 • Mooie bodembedekkers en hoge of lage siergrassen.

Laat ons uw beplantingsplan maken en uitvoeren!

Onze hoveniers weten raad met planten. Veel van hen kennen zelfs een groot deel plantennamen uit hun hoofd. Dankzij onze ISO 9001 en Vca-certificeringen, zorgen we voor een uitstekende en hoge kwaliteit dienstverlening. We leveren na uw akkoord op het beplantingsplan de juiste plantensoorten en verzorgen ook de bodem. We leveren daarbij mest, goede voedingsstoffen en de juiste verzorgingsinstructies, zodat uw nieuwe planten de beste start krijgen.

Laat u vandaag nog adviseren op het gebied van een beplantingsplan maken door onze experts. En plan uw afspraak met onze tuinontwerper om een beplantingsplan op korte termijn te laten maken en uit te laten voeren. Dat doet u door o.a. dit formulier in te vullen of direct een afspraak in te plannen in de agenda van onze tuinontwerper.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.