Uw hovenier sinds 1978

Planten voor buiten in pot

Grote of kleine planten voor buiten in pot zijn een hele leuke toevoeging aan uw tuin. Niet alleen voor kleine patio tuinen zijn ze erg leuk, maar ook in grote tuinen maakt u met planten in potten een echt statement.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf die planten voor buiten in pot bij u plaatst. Daarbij bespreken we vooraf uw wensen.

Welke materialen vindt u fijn? Gaat u voor neutrale of opvallende kleuren in uw tuin? Welke beplanting is geschikt om in potten te groeien? We helpen u bij alle tuinvragen natuurlijk snel verder.

Wanneer u graag een aantal planten in potten door ons wilt laten plaatsen, kom dan snel met ons in contact. Dat doet u onder andere door dit online formulier op onze website in te vullen. Wij gaan dan met u in gesprek om tot de ideale tuinoplossing te komen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinaanleg door De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u naast tuinpotten ook andere elementen aan uw tuin voegen? Zoals een nieuwe tuinborder, kunstobjecten, een regenton of een nieuw hek? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is uw partner voor het plaatsen van nieuwe tuinelementen. Ook realiseren we nauwkeurige 3D tuinontwerpen op maat.

Daarnaast helpen we u ook graag verder met een beplantingsplan. Zo weet u immers welke tuinplanten het beste bij uw tuin passen. In een beplantingsplan brengen we bovendien de volgende aspecten in kaart: groeigedrag, groeiafstanden, bodemkwaliteit, voedingseisen, ideale standplaats, aanzicht, samenhang en zichtlijnen.

Voorkom verkeerd geplaatste planten en laat u tuin deskundig onder handen nemen door een hovenier die verstand heeft van zaken! Vooral voor het laten plaatsen van de perfecte combinatie siergrassen, bodemdekkers, bloemen, planten voor in de pot, groene hagen, bomen en vaste planten.

Planten voor buiten in pot

Ook diverse planten voor buiten in pot laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep rekent een voordelig uurtarief en zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit. Zo ook bij het uitkiezen van de juiste sierpotten.

Kom kortom voor meer informatie met ons in contact via de website en vraag vandaag uw prijs op voor ‘planten voor buiten in pot.’

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.