Uw hovenier sinds 1978

Beukenhaag planten

Een beukenhaag is een mooie haag die als erfafscheiding gebruikt kan worden. Of gebruik de beukenhaag om uw tuin in verschillende hoeken in te delen. Een beukenhaag planten vergt de nodige precisie en is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Het begint allemaal bij het inplanten van de jonge struikjes. Deze hebben voldoende ruimte nodig om naar elkaar toe te groeien. Zo krijgt u een dichte haag die voldoende privacy biedt.

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u met beukenhaag planten. Wij bestellen de juiste haagsoort (en adviseren u over de verschillen). Er zijn wintergroene hagen en bladverliezende hagen. Meer weten over beukenhaag planten? Kom eens in contact met onze tuinontwerper én vraag direct naar de prijs voor het inplanten van uw haag.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waar moet ik bij het planten allemaal rekening mee houden?

Hoge, lage, vierkante en ronde hagen. Maar ook zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. Rood, gelig, bruin en groene hagen. Het draait allemaal om wat u mooi vindt en wat past bij de rest van uw tuin. Onze tuinontwerper onderzoekt de stijl van uw tuin en adviseert u over de beste haagoptie voor uw tuin. Wilt u een statement maken? Dan is in het bijzonder de rode beukenhaag zeker een aanrader. Alles wat u hiervoor plant, valt namelijk extra op.

Bij het planten van uw beukenhaag moet u rekening houden met de grondsoort, lichtinval, water toevoer en eventueel extra versteviging. Daarnaast zijn er kant en klare hagen verkrijgbaar. Hierbij hoeft u niet lang te wachten totdat de haag dicht groeit. Onze tuinontwerper én hoveniers adviseren u graag over het planten van groene hagen. Stel uw vraag nu via de website.

Wat kost het om een beukenhaag te laten planten?

De kosten van het planten van een beukenhaag zijn ten eerste afhankelijk van de gewenste haagsoort én ten tweede afhankelijk van de omvang van de haag. Als u een grote tuin wilt omheinen heeft u meer haagplanten nodig en zal de totaalprijs hoger zijn dan wanneer u een voortuin omheind. We kijken daarom graag met u naar de beste opties voor uw tuin.

Vraag vandaag nog een prijsopgave aan voor beukenhaag planten. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte via de e-mail. Gewoon in uw postvak-in.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.