Uw hovenier sinds 1978

Siergrassen border

Siergrassen border laten plaatsen door een vakbekwame hovenier? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep heeft een hechte groep hoveniers in dienst die u met veel plezier verder helpen met het plaatsen van een siergrassen border. Siergrassen zijn heel handig om uw tuin mee op te vullen en voldoen daarbij aan hun rol als opvulling of afscheiding. Ze zijn bovendien ook heel leuk als decoratie stuk in grote bloempotten. Er bestaan veel verschillende siergrassen van verschillende hoogtes, diktes en vormen.

Siergrassen in de border wisselt u eenvoudig af met mooie bodembedekkers, vaste planten en bloemen. Geef uw tuin ook meer diepgang door een selectie van de mooiste siergrassen te plaatsen in uw tuin.

Benieuwd welke siergrassen het beste passen in uw border? Laat u dan gratis adviseren in een zogenoemd beplantingsplan. Vraag deze vandaag nog op via dit online formulier op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Siergrassen zijn onmisbaar voor uw tuin!

Siergrassen zorgen voor extra sfeer in uw tuin. Niet iedere tuinbezitter kiest op de eerste plaats voor siergrassen, maar wij vinden dat ze in iedere tuin thuishoren. Niet alleen vormen ze een prachtige achtergrond, waardoor uw vaste planten nog meer opvallen, ze zorgen ook voor levendigheid in uw tuin. Zo zullen ze zachtjes ritselen in de wind en zullen ze daarnaast ook elegante bewegingen maken als het zachtjes waait. Dat maakt dat siergrassen een prachtige aanvulling zijn in uw tuin.

Siergrassen komen er in allerlei vormen, maten, kleuren en bloeiperiodes. Daarom kijken we als hoveniersbedrijf graag naar uw persoonlijke wensen, zodat we een advies op maat kunnen geven. Siergrassen zijn namelijk ideaal om te combineren met uw (huidige) planten. Eventueel maken wij een plan voor nieuwe beplanting (inclusief siergrassen), wanneer u alle beplanting in uw tuin wilt vervangen of grotendeels wilt aanvullen. Wenst u dat ook? Kies dan voor een beplantingsplan voor uw tuin.

Siergrassen border laten plaatsen

Een prachtige, bloeiende siergrassen border laten plaatsen? Eén border die bijvoorbeeld het hele jaar in bloei staat? Realiseer dit door de siergrassen te combineren met mooie bodembedekkers en vaste planten. We adviseren u graag naar de mogelijkheden voor uw tuin in een passend advies op maat.

Vraag deze vandaag nog bij ons op via dit online formulier op onze website. U ontvangt dan meteen ook een vrijblijvende prijsopgave via de e-mail en heeft zo snel de mogelijkheden én kosten inzichtelijk.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.