Uw hovenier sinds 1978

Wilde bloementuin

Een wilde bloementuin aan laten leggen door een expert? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het verwezenlijken van de ideale tuin. Zo ook bij het ontwerpen en aanleggen van een wilde bloementuin. Een natuurlijk tuin is momenteel erg in trek en biedt u als tuinbezitter ook veel voordelen. Zo kunt u gewoon in eigen tuin volop genieten van vrolijke bloemen!

Bij aanleg en renovatie van een nieuwe tuin komt meer kijken dan u denkt. Zo moet u rekening houden met afwatering, elektriciteitskabels, graafwerk, tilwerk en het uitdenken van een concept. Als hoveniersbedrijf weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van grote én kleine tuinen. Laat u daarom adviseren door een bedrijf die verstand van zaken heeft.

En vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek op of geef uw verzoek voor een wilde bloementuin meteen door via de website:

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wilde veldbloemen creëren in eigen tuin

Rode klaprozen wisselen een scala van veldbloemen af. Uiteraard beslist u helemaal zelf welke wilde bloemen in de tuin belanden. Door bijvoorbeeld goed naar de bloemen in uw omgeving te kijken, krijgt u een idee wat er ook mogelijk is in uw tuin. Een wilde bloementuin heeft daarentegen ook weinig onderhoud nodig. Slechts een tot twee keer per jaar maaien en bestrijden van ongewenste bloemen/onkruidsoorten is nodig. Dat maakt een wilde bloementuin mogelijk in iedere tuin!

Wilt u de hele tuin omtoveren tot ‘wilde bloementuin?’ Of wenst u slechts een deel in te zaaien? We kijken als hoveniersbedrijf graag met u mee. Door in het bijzonder een 3D tuinontwerp op te stellen, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden in uw tuin. Ook voor het laten plaatsen van bijvoorbeeld een terrasoverkapping, zonnedoek, zitkuil, natuurlijke (zwem)vijver, buitenkeuken en/of vlonder zijn we uw betrouwbare hovenier.

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over de ISO-9001 en VCA certificeringen. Daarmee zijn we in staat om uw project van begin tot eind met hoogwaardige kwaliteit te realiseren.

Wilde bloementuin laten aanleggen

Voor een persoonlijk advies omtrent de mogelijkheden voor uw tuin, komt onze tuinontwerper graag bij u langs. Hij zal u dan adviseren over de mogelijkheden in uw tuin. Plan bij interesse ook zo’n gratis adviesgesprek in. Dat is nu mogelijk via de online agenda op onze website.

Liever meteen uw aanvraag voor een wilde bloementuin aan ons doorgeven? Dat kan natuurlijk ook! Vul daarvoor dit formulier in. Wij sturen u dan meer informatie en een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.