Uw hovenier sinds 1978

Hangplanten voor buiten

Bent u een enigszins uitgekeken op uw tuinplanten? Kies dan eens voor hangplanten voor buiten. Hangplanten zijn namelijk ontzettend leuk én geven uw tuin meer inhoud. In grote en kleine tuinen zijn hangplanten ideaal om zo meer groen aan uw tuin toe te voegen. U kunt ze op een speciale reling laten ‘hangen’, waarbij sommige hangplanten hoger hangen dan andere hangplanten. Of kies ervoor om ze op diverse plekken in uw tuin op te hangen.

Hangplanten nemen geen ruimte in op de grond, waardoor u ontzettend veel ruimte bespaart. Hangplanten zijn dus ideaal voor kleine (stads)tuinen! Er zijn populaire hangplanten die u op kunt hangen in de tuin, maar er zijn nog andere, talloze combinaties mogelijk. We adviseren u daar graag over in een advies op maat. Deze is eenvoudig op te vragen via dit formulier op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hangplanten voor buiten aanvragen

Wenst u een mooie combinatie ‘hangplanten voor buiten’ toe te voegen aan uw tuin? Laat u dan adviseren door onze tuinontwerper voor een perfecte combinatie hangplanten die precies aan uw wensen voldoet. Dat doen we in een zogenoemd beplantingsplan, waarin we een advies uitbrengen voor de beste tuinplanten voor uw persoonlijke situatie en leefstijl. We letten onder andere op het groeigedrag, de verzorgingseisen, de bodemkwaliteit, de standplaats, de bloeiperiode en de blad- en/of bloemkleuren. Ook onderzoeken we of de selectie hangplanten bij uw huidige planten passen.

Wenst u ook hangplanten voor buiten toe te voegen aan uw tuin? Vraag dan een advies voor een beplantingsplan aan via de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Dat doet u door dit online formulier in te vullen.

Beplantingsplan. Gratis offerte

Wenst u toch liever eerst inzicht in de totale kosten voor het toevoegen van hangplanten voor buiten? Vraag dan een offerte aan voor het toevoegen van diverse planten aan uw tuin. Dat doet u door dit formulier in te vullen. Geef daarbij duidelijk uw wensen door, zodat wij een inschatting kunnen doen van de totale prijs. Wij zullen daarna de offerte naar u toe e-mailen via de e-mail. De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf en biedt u een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.