Uw hovenier sinds 1978

Rotstuin planten

Zoekt u naar een aanbieder voor het inplanten van rotstuin planten? Een rotstuin uitstraling komt vaak voor bij bepaalde tuinstijlen, waaronder de Oost-Aziatische tuinstijl. Rotstuin planten zijn planten die goed gedijen in of tussen rotsen. Ze hebben weinig aarde nodig, groeien in de kleine kiertjes en zijn bestand tegen veel vocht. Zo kunt u er dus voor kiezen om de rotstuin planten naast een stromende waterpartij te plaatsen.

Welke rotstuin planten zijn geschikt voor uw tuin? U ontdekt het in een ‘beplantingsplan’ van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Daarin doen we uitgebreid onderzoek naar de beste rotstuin beplanting voor uw tuin. Vraag deze vandaag nog op via dit online formulier op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Creëer eenvoudig een Oosterse tuinsfeer

De Japanse tuinstijl is een tuinstijl die veel mensen ambiëren en dan ook graag willen nabootsen in hun eigen tuin. De Oosterse sfeer bestaat uit veel exotische planten, bamboe, sierlijke lijnen en veel waterpartijen. Daar horen ook de juiste soorten planten bij. In een beplantingsplan kijken we naar welke planten het beste zullen groeien in uw tuin. We letten dan in het bijzonder op de juiste standplaatsen, de mate van verzorging (wenst u veel of weinig verzorging), voedingseisen, bodemkwaliteit, groeiafstanden, groeigedrag en bladkleuren. Ook kijken we of alle planten bij elkaar passen. Met een beplantingsplan vormt u dus één geheel om de juiste Oosterse tuinsfeer te benadrukken.

Tevens is een beplantingsplan ook zeer geschikt voor mensen die wél iets aan hun tuin willen veranderen, maar die over een beperkt budget beschikken. U hoeft geen grote renovaties uit te voeren en kan al wel snel de hele uitstraling van uw tuin veranderen. Dat zorgt ervoor dat een beplantingsplan een goede keuze is voor veel tuinbezitters.

Rotstuin planten laten plaatsen in uw tuin

Rotstuin planten laten plaatsen door een vakkundige hovenier? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van een vriendelijke service, uitgebreide groenkennis, professioneel resultaat én een aantrekkelijk tarief. Laat u persoonlijk adviseren in een beplantingsplan over de beste soorten rotstuin planten voor uw tuin. Vraag deze vandaag nog op via dit formulier op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.