Uw hovenier sinds 1978

Schaduwplanten border

Wilt u schaduwplanten aan uw border toevoegen? Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Een beplantingsplan van De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u op weg. In zo’n plan werken we namelijk precies uit welke schaduwplanten geschikt zijn voor uw border(s). Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We onderzoeken het groeigedrag, bloeikleuren, samenhang, groeiafstand en kiezen de juiste bodembedekkers uit. Zo staat uw border binnen de kortste keren weer prachtig in bloei!

Wenst u ook een kleurrijke schaduwplanten border? Kom in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep en ontdek de mogelijkheden van een beplantingsplan voor uw tuin. Vul dit formulier in om uw aanvraag vandaag nog kenbaar te maken.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Dordrecht. We zijn iedere werkdag actief in grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Onze behendige hoveniers zijn in staat om alle werkzaamheden met betrekking tot uw tuin uit te voeren. Zo helpen we u aan prachtige schaduwplanten border(s). En helpen we u verder met het renoveren van uw tuin, het periodieke onderhoud en voorziet onze tuinontwerp u van een prachtig 2D of 3D tuinontwerp, geheel op maat.

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep beschikken over veel plantenkennis. En adviseren u graag over welke schaduwplanten geschikt zijn voor uw tuinborder(s). Kom daarom bij interesse over planten met ons in contact via de website.

Gratis afspraak maken voor schaduwplanten border

Heeft u interesse in een beplantingsplan voor uw tuin? U weet dan precies welke schaduwplanten geschikt zijn voor uw tuin. We letten op de specifieke grond, verbeteren deze – indien noodzakelijk, en zorgen ervoor dat de schaduwplanten in uw tuinborders weer goed groeien. Zo heeft u er namelijk het meeste plezier van.

Maak vandaag nog een gratis afspraak met onze tuinontwerper, wanneer een beplantingsplan u interesse wekt. Een gratis afspraak is gewoon in te plannen via onze website. Doe dit op deze pagina.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.