Uw hovenier sinds 1978

Beplantingsplan tuin

Beplantingsplan tuin uit laten werken door een professional? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep is uw tuin in de allerbeste handen. Onze vakkundige hoveniers zorgen voor een zorgvuldige aanleg, terwijl onze tuinontwerper u adviseert over een goede indeling, de gewenste tuinstijl en de beste beplanting voor in uw tuin. Eveneens helpen we u ook graag verder met onderhoud- en verzorgingstips. En voeren met veel nauwkeurigheid het seizoen/jaarlijkse onderhoud uit.

Daarom vertrouwt u volledig op de deskundige service van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij zijn een bedrijf uit Dordrecht en actief in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Kom voor meer informatie én een prijs op maat voor ‘beplantingsplan tuin’ met ons in contact via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Haal de juiste sfeer naar uw tuin met een beplantingsplan tuin

Het kan voorkomen dat u door de jaren heen allerlei verschillende tuinplanten heeft verzameld. En dat ze bij nader inzien toch niet helemaal bij elkaar passen. Met een beplantingsplan tuin onderzoekt onze tuinontwerper allerlei soorten planten, siergrassen, bloemen, bomen, grassen en bodembedekkers die de juiste sfeer uit stralen. Een oosterse, exotische tuin is bijvoorbeeld heel anders dan een klassieke, landelijke tuin. De tuinstijl die u in gedachten heeft om te realiseren, heeft dus invloed op de soorten beplanting die in uw tuin nodig is.

In een beplantingsplan tuin letten we onder andere op: het groeigedrag, bladkleuren (waaronder of de kleuren samengaan met de rest van uw beplating/tuin), groeiafstanden, de mate van onderhoud (weinig of veel). Maar ook nemen we de bodemkwaliteit, afwatering en standplaats onder de loep. Sommige planten gedijen beter in de zon, terwijl anderen juist genieten van de schaduw. Anders gezegd, ‘Met een beplantingsplan maken uw planten de beste start.’

Ontdek meer over beplantingsplan tuin

Kom meer te weten over het afnemen en laten maken van een beplantingsplan tuin en vraag om een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper. Hij zal u verder informeren tijdens de gratis afspraak bij u thuis of op kantoor. Wilt u dat ook? Plan daarvoor een afspraak in via de website op een dag en tijdstip naar keuze.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.