Uw hovenier sinds 1978

Tuinplanten winterhard

Bent u op zoek naar tuinplanten winterhard? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het selecteren van de juiste combinatie winterharde tuinplanten. Dat doen we in het bijzonder in een zogeheten beplantingsplan. Daarin onderzoeken we immers de verschillende tuinplanten die bij uw tuin(stijl) passen. We letten onder andere op het groeigedrag, de voedingseisen, de gewenste bodemkwaliteit, de groeiafstanden, de ideale standplaats in de tuin, lichtinval en blad- en/of bloemkleuren. Zo passen uw nieuwe winterharde tuinplanten helemaal bij uw nieuwe tuin.

Wilt u ook een beplantingsadvies op maat ontvangen van De Biesbosch Gijsbers Groep? Dan biedt ons beplantingsplan uitkomst. Vraag deze nu eenvoudig op via de website door dit online formulier in te vullen. We adviseren u graag.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Het hele jaar door genieten van de mooiste tuinplanten

Met vaste planten krijgt u veel sfeer in de tuin. Ze zijn ideaal om te combineren met winterharde bodembedekkers, bomen, groene hagen en diverse siergrassen. Dankzij de unieke samenstelling zullen de geselecteerde tuinplanten het hele jaar groen zijn of zelfs bloeien. En heeft u de mogelijkheid om ook in de winter en in de herfst uit te kijken op een groene en kleurrijke tuin.

Wenst u ook een beplantingsadvies op maat? Vraag dan een beplantingsadvies op via de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze tuinontwerper komt op een dag naar keuze bij u langs om u passend te adviseren.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We zijn met onze organisatie aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Daarnaast beschikken wij over een ISO-9001 en VCA certificering, waardoor we u een hoge kwaliteit dienstverlening aan bieden.

Tuinplanten winterhard. Gratis adviesgesprek of offerte!

Wilt u een gratis adviesgesprek inplannen? Doe dat in de online agenda van onze tuinontwerper. Toch liever eerst inzicht in de kosten van een dergelijk beplantingsplan? Vraag een overzicht van de kosten voor uw tuinplannen op via dit formulier op onze website.

De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant een hoogwaardige afwerking, vriendelijke service en bovenal betaalbaar tarief.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.