Uw hovenier sinds 1978

Zomerbloemen tuin

Zomerbloemen tuin laten plaatsen? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep plaatsen de mooiste zomerbloemen in uw tuin. Ontdek bijvoorbeeld eens één van onze bloembollenpakketten. Ideaal voor uw voor- en achtertuin. Een bloembollenpakket is nu mee te bestellen via uw tuinonderhoudsopdracht. Of gewoon los voor nieuwe klanten. Waarvoor u ook kiest, zomerbloemen zijn altijd een prachtige aanvulling voor uw tuin. Helemaal leuk in het voorjaar. We onderzoeken graag wat de beste zomerbloemen zijn in uw situatie.

Met een zogenoemd ‘beplantingsplan’ komt u namelijk snel achter de juiste zomerbloemensoorten voor uw tuin. Laat u daarom passend adviseren door onze tuinontwerper bij het afnemen van een beplantingsplan en kom vandaag nog met ons in contact via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Fleur uw tuin op met zomerbloemen die bij u passen!

Wilt u ook uw tuin opfleuren? Er zijn allerlei zomerbloemen mogelijk in uw tuin. Selecteer bijvoorbeeld op bepaalde bloemensoorten. Of ga eens voor alleen maar rode, paarse blauwe, gele of witte bloemen. Er zijn ook zomerbloemen die in het bijzonder vlinders of bijen aantrekt. Zo helpt u ook de insecten een handje mee.

Wanneer u graag wilt weten welke zomerbloemen bij u passen, helpt onze tuinontwerper u snel verder. Hij geeft namelijk graag een advies op maat af. Er zijn zomerbloemen die alleen 1 zomer bloemen, maar ook veel bloemen die het hele jaar door bloemen afgeven. Laat u daarom adviseren, zodat u niet de verkeerde verwachting heeft van bepaalde zomerbloemen. En vraag vandaag nog een beplantingsadvies op.

Een beplantingsadvies krijgt u meestal meteen wanneer u een tuinaanleg opdracht bij ons afneemt. Echter is een beplantingsplan ook los op te vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld snel de uitstraling van uw tuin aanpassen, zonder hele grote investeringen te hoeven doen. We stellen dan een plan op waarin we onder andere het groeigedrag, de groeiafstand, de bladkleuren, de mate van onderhoud (hoog of laag), eventuele bodemvereisten, de voedingseisen en standplaats onderzoeken.

U ontvangt eveneens een advies waarin de juiste soort op de juiste plaats in uw tuin wordt geplant. Zo krijgen alle zomerbloemen meteen de beste start!

Zomerbloemen tuin: nu aanvragen

Nu nieuwe zomerbloemen tuin aanvragen? Vraag een prijs op voor een beplantingsplan op maat én ontdek snel welke zomerbloemen ideaal zijn voor uw tuin. Liever meteen een zomerbloemensetje kopen? Kijk dan hier.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.