Uw hovenier sinds 1978

Winter bloemen voor buiten

Zoekt u een aanbieder voor het laten plaatsen van winter bloemen voor buiten? ISO-9001 gecertificeerd hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep voert deze klus graag voor u uit. We onderzoeken niet alleen welke winter bloemen bij uw (huidige) tuin passen, maar onze hoveniers plaatsen ze ook op de juiste plek, onder de juiste condities. Zo leveren we – indien nodig- goede mestgrond met de juiste voedingsmiddelen zodat uw nieuwe winterbloemen voor buiten de beste start krijgen.

Met een zogenoemd beplantingsplan kijken we tevens naar het groeigedrag, blad- en bloeikleur, samenhang, groeiafstand, voedingsmiddelen en verzorgingseisen. En selecteren op basis van die gegevens de beste opties die bij uw tuin passen. Wenst u dat ook? Ervaar de voordelen van een beplantingsplan voor uzelf en kom eens in contact met onze tuinontwerper voor een advies op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Winter bloemen voor buiten

Met winter bloemen voor buiten staat uw tuin niet alleen in de winter in bloei, maar helpt u tegelijkertijd ook de natuur een handje. Bijen, vlinders, vogels en insecten zijn namelijk dol op bloemen en ook in de winter kunnen ze wat extra hulp gebruiken. Wanneer u kiest voor winterse bloemen, zijn uw wensen van belang. Onze tuinontwerper denkt graag met u mee om te bepalen welke bloemensoorten het meest gedijen in uw tuin.

Dat kan in een persoonlijke afspraak, waarin we in overleg bekijken welke opties geschikt zijn voor uw tuin. Plan deze gratis afspraak vandaag nog in via de website en selecteer als optie ‘beplantingsplan.’

Winter bloemen voor buiten aankopen & laten plaatsen

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep weten als geen ander raad met uw winter bloemen voor buiten. Ze geven u geweldige verzorgingstips, zodat uw winterbloemen ieder seizoen overleven. Wenst u meer te weten te komen over het aankopen en laten plaatsen van de juiste soort beplanting in uw tuin? We helpen u snel op weg. Vraag vandaag nog een ‘beplantingsplan’ aan voor uw tuin en ontdek precies welke bloemen en planten het beste zullen bloeien en groeien in uw tuin.

Vraag via dit formulier meer informatie op over een beplantingsplan of plan vandaag nog een gratis afspraak met onze tuinontwerper voor een advies op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.