Uw hovenier sinds 1978

Siergras met bloemen

Siergras met bloemen laten plaatsen in uw voor- of achtertuin? De hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep komt u ten goede. Wij zorgen namelijk altijd voor een hoge kwaliteit tuinaanleg. Zo ook bij het plaatsen van specifieke tuinplanten. Siergras is een effectieve plant om bijvoorbeeld ‘open ruimtes’ in uw tuin op te vullen. Ideaal om te combineren met vaste planten, laaggelegen bodembedekkers en bloembollen. Er zijn diverse siergras soorten met bloemen aan te vragen. Lage of hoge siergrassen, mét en/of zonder bloemen. Onze tuinontwerper kijkt daarom graag met u mee naar de beste opties voor uw tuin. En geeft daarbij graag een advies op maat af.

Wanneer u dus interesse heeft in het laten plaatsen van siergras met bloemen (of een uitgebreid beplantingsplan op maat), komt u dan vooral in contact met onze tuinontwerper. Dat kan via de website, door een gratis offerte op te vragen voor een beplantingsplan. Of door een gratis adviesgesprek in te plannen in de agenda van onze tuinontwerper. We doen u in beide gevallen een aantrekkelijke aanbieding.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

ISO-9001 gecertificeerd hoveniersbedrijf

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat u nader hand tevreden bent met de aanlegwerkzaamheden. Zo ook bij het inplanten van siergras met bloemen. Om er als opdrachtgever zeker van te zijn dat u een hoogwaardige kwaliteit ontvangt, hebben we onze dienstverlening laten toetsen in het kader van de ISO-9001 certificering. In 2019 hebben we deze toetsing ook officieel behaald en ontvangen. Daarmee mogen we deze certificering dragen.

We bieden bij alle aanlegwerkzaamheden dus een hoogwaardige kwaliteit, waar u op kunt vertrouwen. Daarnaast zijn we als organisatie ook aangesloten bij  Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Siergras met bloemen laten plaatsen

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een gedegen team van professionele hoveniers. Zij hebben uitgebreide groenkennis en bieden een hoge kwaliteit van maatwerk. Zo ook bij het laten plaatsen van siergras met bloemen in uw tuin. De Biesbosch Gijsbers Groep koopt de desbetreffende siergras soorten voordelig voor u in en rekent een klein tarief voor het plaatsen. Zo hoeft u zelf de handen niet vies te maken en bespaart u veel tijd. Wenst u dat ook?

Laat ons dan uw siergrassen plaatsen en kom in contact met onze organisatie via de website. Uiteraard sturen wij voorafgaande aan de werkzaamheden u altijd een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet wat de werkzaamheden precies gaan kosten. Dat is immers het gemak van ons hoveniersbedrijf.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.