Uw hovenier sinds 1978

Hoge borderplanten

Bent u op zoek naar hoge borderplanten voor in de tuin? Maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan staan de hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep zeker voor u klaar! Wij gaan samen met u op zoek naar de beste borderplanten die passen bij uw wensen. De beplanting heeft veel invloed op de algehele sfeer in de tuin. Bedenk goed wat u met uw tuin wilt uitstralen en welke planten daar goed bij passen. Nieuwe planten toevoegen is een goede manier om uw tuin een compleet andere uitstraling te geven, zonder dat u daar veel grote aankopen voor hoeft te doen!

Benieuwd naar hoe wij u het beste kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we gaan met u in gesprek!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep

Wij vinden het bij de Biesbosch Gijsbers Groep erg belangrijk dat de kwaliteit van onze diensten goed is, voor elk soort tuinbezitter. Eigenaren van grote, midden en kleine stadstuinen vragen ons dagelijks om hulp om hun tuin te veranderen in een rustige ontspannen plek. De tuin moet namelijk een plek zijn waar je in je vrije tijd helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten! Hier zetten wij ons dan ook al meer dan 30 jaar voor in.

Om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden in uw tuin zijn, is het goed om een beplantingsplan te laten maken. We onderzoeken dan de standplaats, bodemkwaliteit, voedingseisen en lichtinval, samen met de groeiafstanden, het groei gedrag en de mate van verzorging. Zo weet u straks precies welke planten er passen bij uw wensen en mogelijkheden!

Hoge borderplanten laten plaatsen door ons | Neem contact op!

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u ook een beplantingsplan laten maken? Neem dan gerust contact met ons op door dit formulier op de website in te vullen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Tot ziens bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.