Uw hovenier sinds 1978

Wintervaste bloemen

Wintervaste bloemen in of rondom uw tuin laten plaatsen? De hulp van een behendige hovenier komt daarbij goed van pas. Eveneens staat onze tuinontwerper van maandag tot en met vrijdag voor u klaar bij het selecteren van de beste wintervaste bloemen voor uw tuin. Dat doen we namelijk in een zogenoemd beplantingsplan. Daarin onderzoeken we de beste opties voor uw tuin. We letten daarbij in het bijzonder op standplaats, groeigedrag, groeiafstand, bladkleuren, samenhang, mate van verzorging (veel of weinig), bodemkwaliteit en nog veel meer. Zo ontvangt u van ons de beste wintervaste bloemen, die het hele jaar gedijen in uw tuin. Uiteraard verzorgen optioneel onze hoveniers ook het inplanten, verzorgen en onderhouden van uw nieuwe bloemen.

Wenst u ook uw tuin te verrijken met prachtige wintervaste bloemen? Het is nu heel eenvoudig om een beplantingsplan via onze website op te vragen. Vul daarvoor dit online formulier in op onze site. En laat u positief verassen door de vriendelijke dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een beplantingsplan. Wat is het en waarom heb ik het nodig?

Met een beplantingsplan geeft u de beste start aan uw tuin. We onderzoeken niet alleen welke (wintervaste) planten het meest geschikt zijn voor uw tuin, maar ook of ze goed samen gaan. We letten bijvoorbeeld of de kleuren bij elkaar passen en ze niet afsteken bij de rest van uw tuin. Of ze veilig zijn voor uw gezinssamenstelling en eventuele huisdieren (sommige planten zijn giftig), maar ook of de bodem geschikt is voor de benodigdheden van de planten. Eventueel verbeteren we de kwaliteit van uw bodem door een optimale combinatie grond, mest, voeding en afwatering te leveren. Zo zijn alle planten in uw tuin immers in staat om de winter goed door te komen.

Met een laagdrempelige investering zoals een beplantingsplan, verandert u in korte tijd de uitstraling van uw tuin. Kijkt u al een tijd uit naar planten en bloemen die u eigenlijk niet zo spannend meer vindt? Met een beplantingsplan lost u dit probleem snel op. Ook wanneer u van tuinstijl wenst te veranderen, biedt een beplantingsplan uitkomst. Laat u vooral adviseren door een expert, zoals een tuinontwerper. En plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

Wintervaste bloemen laten plaatsen

Heeft u al een idee welke wintervaste bloemen u in de tuin wilt laten plaatsen? Kom dan snel in contact met een hovenier via info@debiesboschgijsbersgroep.nl.

Heeft u nog geen idee welke wintervaste bloemen geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan een beplantingsplan bij ons af en laat u positief verassen door de mogelijkheden. Vraag een beplantingsplan vandaag nog bij ons op via dit formulier op onze website.  U ontvangt dan een aanbieding op maat en natuurlijk meer informatie voor uw specifieke situatie.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.