Uw hovenier sinds 1978

Winterharde tuinplanten

Gaat u winterharde tuinplanten in uw tuin plaatsen? Of heeft u hulp nodig bij de juiste selectie winterharde tuinplanten? In beide gevallen is de hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep mooi meegenomen. We helpen u bij het uitkiezen van de juiste winterharde planten voor uw tuin. En onze vakkundige hoveniers weten deze op professionele wijze op de juiste plek te planten in uw tuin.

Winterharde tuinplanten zijn een mooie aanvulling in uw tuin. Ze bieden veel sierwaarde in de winter en helpen de insecten ook een handje mee. Kom daarom voor hulp met ons in contact via de website. Vul bijvoorbeeld dit online informatieformulier in wanneer u interesse heeft in een zogeheten beplantingsplan en/of wanneer u diverse tuinplanten door ons wilt laten plaatsen. Wij komen dan binnen een week met u in contact via het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wie zijn wij?

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrokken hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We voeren al meer dan 30 jaar professionele tuinopdrachten uit bij allerlei particulieren thuis. Van het ontwerpen van een tuin met een 3D techniek, tot het jaarlijks onderhouden van grote en kleine tuinen.

Wanneer u bijvoorbeeld zelf niet meer in staat bent om het jaarlijkse onderhoud uit te voeren, schieten we graag te hulp. Maar ook wanneer u hulp nodig heeft bij de selectie van winterharde tuinplanten, staan onze gespecialiseerde hoveniers voor u klaar. Kom in beide gevallen met ons in contact via de site.

Winterharde tuinplanten. Nu aanvragen

Heeft u interesse in een zogenoemd beplantingsplan voor uw tuin? In zo’n plan onderzoeken we de beste winterharde tuinplanten voor uw tuin. En bovendien zullen wij na akkoord de planten ook daadwerkelijk in uw tuin planten onder de beste condities, wanneer we het bijvoorbeeld hebben over de juiste bodemkwaliteit, voeding en bemesting.

Wilt u dat ook? Kom dan via dit online formulier op onze website met ons in contact. We geven u dan vervolgens meer informatie over een beplantingsplan en plannen een afspraak met u in via de opgegeven contactgegevens. Geniet binnenkort ook van de ideale winterharde tuinplanten in uw tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.