Uw hovenier sinds 1978

Winterharde struiken met bloemen

Bent u op zoek naar winterharde struiken met bloemen? U bent bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres voor meer informatie over de beplanting in uw tuin. Naast winterharde struiken met bloemen, bieden wij ook bodembedekkers, winterbloemen, siergrassen, schaduwplanten, bomen en voorjaarsbloemen aan.

Anders gezegd weten onze hoveniers wel raad met alle soorten planten. Ze beschikken over een actuele kennisbank van meer dan 1000 planten en hebben een vakdiploma op zak. Zo weten ze precies wat voor verzorging uw winterharde struiken nodig hebben.

Wanneer u interesse heeft in het planten van winterharde struiken met bloemen in uw tuin, helpt ons hoveniersbedrijf u graag verder in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Kom daarom voor een prijs op maat met ons in contact via onze informatiepagina.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tip van onze tuinontwerper: een beplantingsplan zorgt voor verbinding in uw tuin

Veel mensen zoeken zelfstandig planten uit voor hun tuin en plaatsen deze op een willekeurige plaats in de tuin. Echter is het veel verstandiger om eens drie keer na te denken over de plantsoort, de voedingswaarde, bodemkwaliteit, de standplaats en welke planten de directe vormen van de plant.

In een zogenaamd beplantingsplan zoeken we dit op gedetailleerde wijze verder voor u uit. We onderzoeken bijvoorbeeld of de bloem- of bladkleuren bij de rest van uw tuin passen, onderzoeken hoeveel ruimte er nodig is voor een bepaalde plant, welke bodembedekkers geschikt zijn tegen het onkruid, welke voedingswaardes uw plant(en) nodig hebben en of de nieuwe planten samen één geheel vormen met uw bestaande planten.

Niet alleen creëert u op deze manier rust in uw tuin. Maar er is een duidelijke verbinding tussen de tuinplanten in uw tuin. Uw tuinborders zullen passen bij het gazon, de bomen en de bloemvakken. En zo ontstaat er één geheel.

Winterharde struiken met bloemen voor mijn tuin

Voorbeelden van winterharde struiken met bloemen die bij u tuin passen zijn onder andere: Chinees klokje, Heesterganzerik, Weigela en de klassieke Hortensia.

Voor een advies op maat adviseren wij om een beplantingsplan voor uw tuin op te laten stellen door een ervaren tuinontwerper. Hij/zij kijkt graag met u naar de mogelijkheden van winterharde planten, bomen, bloemen, siergrassen en bodembedekkers voor uw tuin. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een advies op maat. Dat doet u door een gratis adviesgesprek bij ons aan te vragen via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.